Connect with us

EVENIMENT

Bula imobiliară din România, mai reală decât ai crede: de ce nu-și mai cumpără românii un apartament

Publicat

bula imobiliară din românia, mai reală decât ai crede: de

Bula imobiliară din România, mai reală decât ai crede. După o perioadă mai bună în anii de pandemie, vânzările de locuințe în 2022 a înregistrat o scădere substanțială. Războiul din Ucraina, inflația, dar și creșterea accentuată a dobânzilor la creditele imobiliare i-au făcut pe români mult mai circumspecți atunci când a fost vorba de a cumpăra o casa, mai ales folosindu-se de împrumuturi de la bănci.

Bula imobiliară din România, mai reală decât ai crede

Dacă ne uităm la anii de pandemie, piața rezidențială din România a înregistrat record după record. În 2020 s-au livrat mai multe locuințe, a crescut numărul de tranzacții și s-a îmbunătățit și gradul de accesibilitate. Nici 2021 n-a venit cu minusuri.

Anul acesta, însă, numărul de tranzacții parafate s-a redus. Primele scăderi…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UPDATE Accident rutier grav la Cistei. Un bărbat a DECEDAT, după un impact între un camion și două autoturisme. Trafic blocat

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Un accident rutier grav s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 16:30, pe DN 14B, pe raza localității Cistei. Un bărbat a decedat, după un impact între un autocamion și două autoturisme.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul Internațional de Folclor Aiud, 25-28 iulie 2024. Patru seri de spectacol cu dansatori și interpreți din 8 țări. Program

Publicat

festivalul internațional de folclor aiud, 25 28 iulie 2024. patru seri

Festivalul Internațional de Folclor începe joi, 25 iulie, la Aiud. Peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice din opt țări vor face spectacol, timp de patru zile.

Ansamblul Folcloric „Bărăganul” din Călărași, Ansamblul Folcloric al...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românca Mădălina Amăistroaie (tir cu arcul), locul 47 în runda de calificare la JO de la Paris

Publicat

madalina amaistroaie.jpg

Românca Mădălina Amăistroaie, prima reprezentantă a țării noastre la JO de la Paris, s-a clasat pe locul 47 în runda de calificare, cu 637 de puncte.

Mădălina Amăistroaie (tir cu arcul) s-a clasat pe locul 47 în runda de calificare, cu 637 de punct, la 57 de puncte în urma liderului Lim Sihyeon (Coreea de Sud).

Sud-coreeanca Lim Sihyeon, 21 ani, a stabilit un nou record mondial şi olimpic la tir cu arcul, în concursul de calificare din cadrul Jocurilor Olimpice…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drept la replică PSD Alba: După greva dintre prânz și cină sau cartea invizibilă, Florin Roman a inventat minciuna perpetuă

Publicat

crește tensiunea în interiorul psd alba din cauza unor întâlniri

Având în vedere minciunile grosolane și afirmațiile demagogice pe care domnul (încă) deputat Florin Roman le-a împrăștiat în spațiul public, dorim să aducem în atenția opiniei publice o serie de clarificări menite să demonstreze că parlamentarul minte precum respiră. În decursul timpului, după ce a patentat greva dintre prânz și cină, domnul Roman a inventat și minciuna perpetuă, adică poate să mintă continuu pe orice subiect, fără să obosească.

Citește mai departe