Connect with us

EVENIMENT

Bunicul Luizei Melencu, internat în Secţia de cardiologie a Spitalului din Craiova

Publicat

bunic luiza
sursa foto: click.ro

Bunicul Luizei Melencu a fost internat în Secţia de cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, după ce vineri seara s-a prezentat în UPU cu valori crescute ale tensiunii arteriale.

Mama Luizei, Monica Melencu, a putut însă pleca sâmbătă dimineaţa din UPU cu recomandări pentru consulturi la cardiologie şi consiliere psihologică în ambulatoriul de specialitate.

„Bătrânul este internat în Secţia de cardiologie, este conştient, cooperant şi stabil, prin tratament i s-au redus valorile crescute ale tensiunii arteriale cu care s-a prezentat la spital, nu mai are durere în piept. Este posibil ca pacientul să rămână internat şi în acest weekend. Pacienta a fost eliberată din UPU în cursul dimineţii, în stare stabilă însoţită de un membru al familiei, cu recomandări de consulturi de cardiologie şi consiliere psihologică în ambulatoriu de specialitate. Pacienta a venit cu dureri precordiale, cu anxietate, cu dispnee, a fost menţinută şi monitorizată în UPU, a fost investigată clinic şi paraclinic cu evoluţie favorabilă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SCJU Craiova, dr. Cristiana Geormăneanu.

Mama şi bunicul Luizei Melencu au ajuns vineri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, cei doi acuzând dureri în piept cu caracter anginos, iar bunicul fetei a inhalat vapori de benzină, având şi o criză hipertensivă.

Cei doi au fost transportaţi la SCJU Craiova cu o ambulanţă, acuzând stări de rău, după ce oamenii legii au venit la locuinţa lor pentru a pune în aplicare un mandat de aducere la DIICOT pe numele Monicăi Melencu pentru prelevarea de probe biologice.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat vineri seara că, pe baza concluziilor medicale preliminare, mandatul de aducere nu a putut fi pus în aplicare vineri.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat vineri că există un mandat de aducere pe numele mamei Luizei Melencu, emis de un judecător de la Tribunalul Bucureşti, iar anchetatorii nu s-au dus la locuinţa acesteia „într-un exerciţiu de forţă excesivă”. AGERPRES/(AS – autor: Maria Mitrică, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tâlhari din Turda au jefuit un magazin de bijuterii din Austria. Prada, vândută în România

Publicat

bijuterii scaled e1711724544377.jpg

Patru români cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani au jefuit un magazin de bijuterii din orașul Seitenstetten, situat în districtul Amstetten din Austria Inferioară.

Potrivit publicației ziarulromanesc.at, doi dintre ei se află deja în închisoare, altul a fost arestat acum, iar ultimul membru al bandei este încă în libertate și este căutat de poliție.

Tâlhari din Turda au jefuit un magazin de bijuterii din Austria. Prada, vândută în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu de vegetație izbucnit la Sebeș. Pompierii intervin cu 3 autoutilitare

Publicat

incendiu de vegetație într un sat de lângă blaj. pompierii intervin

Un incendiu de vegetație a izbucnit la Sebeș. Reprezentanții ISU Alba au transmsi că secția de pompieri a orașului intervine pentru localizarea și stingerea lui.

Potrivit pompierilor, din informațiile preliminare at fi vorba despre un incendiu izbucnit în apropierea unui atelier de tablă metalica situat pe Strada Cloșca.

La fața locului au fost trimise trei autoutilitare de intervenție. La sosirea la fața locului, pompierii au constatat că arde vegetația uscată din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai puține autorizații de construire pentru blocuri și case, față de anul trecut. În ce regiuni din țară s-a construit mai mult

Publicat

mai puține autorizații de construire pentru blocuri și case, față

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 5,7% în primele două luni ale anului.

Scăderea este înregistrată comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2023, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

În perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2024 s-au eliberat 4.385 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale. Scăderea este de 5,7% faţă de perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2023.

Scăderi s-au înregistrat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat RĂNIT în Bonțida. Și-a prins un picior într-un motocultor și a ajuns la spital

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, vineri, pe raza localității Bonțida, unde un bărbat și-a prins membrul inferior stâng într-un motocultor.

Potrivit pompierilor, din primele date ar vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, conștient și cooperant.

”La misiune au lat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat la spital de către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe