Connect with us

EVENIMENT

Bunuri contrafăcute, de peste 260.000 de lei, confiscate la punctul de frontieră Giurgiu

Publicat

Structuri din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au desfășurat, în comun, acțiuni pe linia “prevenirii și combaterii traficului cu produse contrafăcute”, în urma cărora au fost descoperite bunuri în valoare de peste 260.000 lei, inscripționate cu numele și însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care 3 cetățeni străini şi 3 cetățeni români au încercat să le introducă ilegal în țară.

Astfel, în perioada 23-25.10.2020, în urma analizei factorilor de risc, pe sensul de intrare în țară în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, au fost selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu împreună cu lucrători din cadrul Biroului P.C.M.I.I.T au descoperit într-un autoturism, două autocare și un microbuz, în compartimentele destinate bagajelor, mai multe colete de culoare neagră.

În compartimente au fost găsite mai multe pungi de rafie, ce conțineau 1.102 articole de vestimentație, 101 produse de marochinărie și 405 produse parfumerie, inscripţionate cu numele unor firme consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că bunurile descoperite aparțin mai multor persoane după cum urmează: trei cetățeni români, doi cetățeni bulgari și un cetățean turc, având vârste cuprinse între 18 și 57 ani.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de aproximativ 267.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: INCENDIU PUTERNIC în cartierul Dăroaia, din comuna Roșia Montană. Pompierii intervin cu două autospeciale

Publicat

video: incendiu puternic în cartierul dăroaia, din comuna roșia montană.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 09:00, la o locuință aflată în satul Dăroaia din comuna Roșia Montană. 

Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Câmpeni intervine în cooperare cu SVSU Abrud pentru localizarea și stingerea unui incendiu în comuna Roșia Montană, sat Dăroaia.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință.

Mai multe imagini din timpul incendiului au fost surprinse de viceprimarul din Roșia Montană,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT la Alba iulia: O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Publicat

incendiu pe autostrada a10, în zona localității unirea. un autoturism

Un accident rutier a avut loc vineri, 29 martie, la Alba Iulia, în jurul orei 9.00. 

Din primele informații accidentul s-a petrecut pe strada Orhideelor din oraș. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz.  Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii din Alba Iulia pentru asigurarea măsurilor specifice.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 300 de câini, gata de adopție la Cluj. Îi puteți cunoaște de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân

Publicat

caini ecarisaj 1.jpg

Peste 300 de câini pot fi adoptați la Cluj-Napoca. Cei care doresc să îi vadă și poate să ducă acasa un patruped o pot face joi, 4 aprilie, de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân.

În această zi, Regia Autonomă a Domeniului Public, împreună cu Primăria Cluj-Napoca, organizează un eveniment dedicat câinilor fără stăpân. Vor participa și organizații care activează în domeniul protecției animalelor.

Peste 300 de câini, gata de adopție la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în românia până la sfârșitul lunii aprilie: se încălzește

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Luna aprilie va aduce zile tot mai frumoase, cu temperaturi plăcute, chiar mai ridicate decât cele specifice perioadei din calendar.

Potrivit meteorologilor ANM, urmează o perioadă în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar. Totuși, sunt prognozate și multe precipitații, mai ales după jumătatea lunii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe