Connect with us

EVENIMENT

„Bursucul” mai vrea un ATACANT. Este un jucător crescut de PSG

Publicat

kalifa coulibaly.png

„Bursucul” mai vrea un atacant la CFR Cluj. Kalifa Coulibaly (32 de ani), un atacant din Mali, a retrogradat din Ligue 2 în Ligue 3 cu Quevilly – Rouen Metropole (QRM).

Vârful a avut însă individual un sezon solid în al doilea eșalon al fotbalului francez, în care a marcat 12 goluri și a furnizat 4 pase de gol în 30 de apariții, scrie GSP.

„Bursucul” mai vrea un ATACANT. Este un jucător crescut de PSG

Angajamentul lui Kalifa Coulibaly cu QRM va expira la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Ministrul Culturii, Raluca Turcan, vizită discretă la Lapidariul Roman din Cluj. Data trecută s-a lăsat cu scandal

Publicat

lapi 1 e1719206629226.jpg

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a efectuat, duminică, o vizită discretă, la Lapidariul Roman de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) din Cluj-Napoca, după ce la inaugurarea din octombrie 2023, s-a lăsat cu scandal, iar expoziția a fost închisă.

Ministrul, care sâmbătă a participat la gala de premiere a TIFF, a avut parte de un tur privat al Lapidariului Roman, ghizi fiindu-i directorul general al muzeului clujean, Felix Marcu, și adjunctul George…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri, la Ciugud. Licitația pentru proiectare, lansată de Primărie

Publicat

foto: Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri,

Școală modernă cu o capacitate de 300 de locuri, la Ciugud. O școală primară și gimnazială modernă, cu o capacitate de 300 de locuri, urmează să fie construită în comuna Ciugud.

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți clujeni vor putea beneficia de programul „Alimente”. Valoarea tichetului va crește și ea

Publicat

card alimente1 facebook.jpg

Crește cuantumul ajutorului oferit de administrația locală prin programul social „Alimente”, dar și numărul beneficiarilor. Nivelul propus al veniturilor pentru acordarea sumei ajunge la 2.600 lei/lună.

Consilierii locali vor dezbate, în ședința de marți, 25 iunie, un proiect de hotărâre ce prevede, pe de o parte, creșterea sumei oferite prin programul „Alimente”, și creșterea nivelului propus al veniturilor nete lunare până la care se poate acorda, de pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe o bancă și nu îl duci la poliție. Cazul unei femei din Blaj, cercetată de autorități

Publicat

adolescent din alba iulia, cercetat pentru furtul unui telefon scump

Ce riști dacă găsești un telefon mobil pe bancă și nu îl duci la poliție. Răspunsul la întrebare l-a primit o femeie din Blaj, chiar de la autorități. Mai exact de la organele de urmărire penală care i-au făcut un dosar penal. 

Citește mai departe