EVENIMENT
Camioanele care ies din ţară prin Vama Giurgiu au de aşteptat în jur de 90 de minute
În decursul ultimelor 24 de ore, traficul la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a înregistrat o creștere de zece ori în comparație cu o zi obișnuită. Camioanele care doresc să părăsească țara trebuie să aștepte aproximativ 90 de minute la controlul de frontieră, în timp ce autoturismele trebuie să aștepte aproximativ 20 de minute.
„În ultimele 24 de ore, au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, aproximativ 1.200 de camioane, şapte sute de autoturisme şi 5.150 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară – aproximativ 750 de camioane, 10.200 de autoturisme şi 50.800 de persoane. Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară la camioane.
Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp.
Practic, valorile de trafic au crescut în ultimele 24 de ore de zece ori faţă de o zi obişnuită”, a declarat, vineri, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan.
Camioanele care ies din ţară prin Vama Giurgiu au de aşteptat în jur de 90 de minute. Traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară pe patru artere de circulaţie
Ea spune că Inspectoratul de Frontieră Giurgiu a dispus toate măsurile pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.
Astfel, la momentul actual, traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară pe patru artere de circulaţie atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe sensul de ieşire.
Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie atât intrare, cât şi ieşire.
Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane este de 90 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 20 de minute pe cel de intrare în ţară, iar la autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute în ambele sensuri. Agerpres
EVENIMENT
Fetiță de 13 ani dispărută la Cluj-Napoca. Este căutată de familie. Sunați la 112 dacă o vedeți
O fetiță de 13 ani a dispărut de acasă duminică, 17 noiembrie.
Copila este căutată de familie, iar cei care au văzut-o sunt rugați să sune de urgență la poliție.
Fetiță de 13 ani dispărută la Cluj-Napoca. Este căutată de familie. Sunați la 112 dacă o vedeți
Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată duminică despre faptul că DARIA-ALEXANDRA COCOI, în vârstă de 13 de ani, a plecat voluntar din Cluj-Napoca, în jurul orei 16.30, iar până în…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
Astăzi, 18 noiembrie 2024, doamna Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a efectuat o vizită oficială în județul Cluj, unde a avut întâlniri cu instituțiile din subordinea Ministerului pe care în conduce, inclusiv cu reprezentanți ai Casei Județene de Pensii.
În cadrul vizitei, ministrul a mulțumit în mod special echipelor implicate pentru eforturile lor continue depuse în cadrul procesului de recalculare a pensiilor: „Datorită…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
Un incendiu a izbucnit la o casă din Turda. Focul a pornit de la un scurt-circuit. Nimeni nu a fost rănit.
„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au izbucnit într-o gospodărie situată pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Turda.
FOTO. INCENDIU la o casă din Turda. FOCUL a pornit de la un scurt-circuit
La fața locului au ajuns trei autospeciale pentru stingerea incendiilor…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
Cardurile educaționale în valoare de 500 de lei au început să fie încărcate în mai multe județe. Preșcolarii și elevii de primar și gimnaziu defavorizați primesc acești bani dacă se încadrează în condițiile ordonanței de urgență nr. 83/2023.
Cardurile educaționale trebuie utilizate exclusiv pentru cumpărarea de rechizite și articole de vestimentaţie necesare frecventării şcolii şi grădiniţei, potrivit OUG nr. 83/2023. Pe site-ul -ul Ministerului…
Citește mai mult pe Cluj24.ro