Connect with us

EVENIMENT

Când ar putea România să treacă la moneda euro. Un stat UE va face schimbarea de la 1 ianuarie 2023

Publicat

când ar putea românia să treacă la moneda euro. un

România ar mai avea de așteptat câțiva ani până să treacă la moneda euro. Leul românesc pare că va avea viață lungă, din mai multe cauze, în timp ce un stat din Uniunea Europeană va face schimbarea de la data de 1 ianuarie 2023.

Când ar putea să treacă România la euro

Cele mai recente evaluări făcute de Comisia Europeană cu privire la compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă, precum și alți factori secundari, au arătat că deocamdată România nu îndeplinește criteriile pentru trecerea la moneda euro.

Toate datele arată că este imposibilă trecerea de la leul românesc la moneda unică europeană în 2023, 2024 și chiar 2025. În anul 2021, premierul de la acea vreme, Florin Cîțu, spunea că România ar putea adopta moneda europeană în 2027 sau 2028, iar un raport al…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, reținut de polițiști. A fost prins băut la volan, pe o stradă din oraș. Ce alcoolemie avea

Publicat

sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost oprit în trafic. Acesta conducea o mașină, fiind sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 6 mai, în jurul orei 18.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost oprit pe strada Tulnicului din Alba Iulia.

Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alin Tișe: Refacerea drumului spre Mărișel a salvat de la faliment pensiunile. Investiția, cât bugetul comunei pe 100 de ani

Publicat

inaugurare drum marisel.jpg

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a afirmat că investiția în DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, inaugurat recent, a salvat de la faliment pensiunile din zonă. 

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a arătat că valoarea lucrărilor de modernizare a drumului DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, realizate de Consiliul Județean prin fonduri europene, este cât bugetul comunei Mărișel pe 100 de ani.

„Este un drum pentru care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Cer bani în plus pentru munca din zilele de sărbători. Lista revendicărilor

Publicat

polițiștii locali vor protesta în fața guvernului. cer bani în

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Aceștia cer respectarea condițiilor de muncă, respectarea normei de hrană și bani în plus pentru munca din weekend și de sărbători legale.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România, afiliată la Blocul Național Sindical, a anunțat că mitingul de protest va fi în 8 mai, de la ora 10.00, în fața Guvernului României.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Vinerea, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția. Pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat de 66 de ani din Vinerea a fost reținut de polițiștii din Cugir după ce și-a agresat soția. Pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 mai 2024, în jurul orei 19:00, în urma unui apel prin 112, prin care o femeie a sesizat faptul că a fost agresată de soț, polițiștii din Cugir au intervenit la o locuință din localitatea Vinerea.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe