Connect with us

EVENIMENT

Când încep lucrările de reparații la linia de cale ferată Port Galați

Publicat

Arhivă foto

Compania CFR SA anunță că luni încep lucrările de reparații la linia de cale ferată Port Galați.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, sunt vizate liniile Galați Largă Ana – Galați Bazin – Galați Mărfuri – Port Docuri (linie cu ecartament larg, în lungime de 3,58 km) și linia cu ecartament normal Galați Mărfuri – Port Docuri – Siloz (1,16 km).

Lucrările de reparații necesare redeschiderii liniei, în lungime totală de 4,7 km, vor fi executate de SRCF Galați, în regie proprie.

Măsura a fost luată, după ce nici la procedura de „negociere directă”, desfășurată vineri, niciunul dintre cei 3 agenți economici, care au depus oferte, nu a fost desemnat câștigător.

Lucrărire au termen de execuție de 60 de zile.

În cadrul lucrărilor vor fi înlocuite traversele necorespunzătoare, materialul mărunt de prindere, va fi completată prisma cu piatra spartă și va fi îndepărtată vegetația pentru asigurarea vizibilității și a gabaritului.

Obiectivul lucrărilor este redeschiderea liniei, implicit relaurea circulației trenurilor de marfă, pentru asigurarea transportului de cereale la granița cu CFM (Republica Moldova).

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

3 modele de teniși Converse, pentru femei pe care trebuie să le ai! (P)

Publicat

3 modele de teniși converse, pentru femei pe care trebuie

În lumea modei și a încălțămintei, unele piese sunt pur și simplu indispensabile, iar tenișii Converse se numără printre acestea. Cu un amestec perfect între stil iconic și confort durabil, acești pantofi au devenit o alegere preferată pentru femeile din întreaga lume.

În continuare, ne-am propus să evidențiem trei modele de teniși Converse pentru femei, fiecare aducând cu sine o combinație unică de eleganță, confort și versatilitate. Indiferent de preferințele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 390 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 390 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 7 mai. Sunt vacante 470 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA până în 3 iunie. Când vor fi temperaturi ridicate și perioada mai răcoroasă, cu ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 3 iunie. când vor fi temperaturi ridicate

VREMEA până în 6 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.

Va fi, în general, mai cald decât de obicei în perioada vizată. Însă sunt anunțate câteva zile mai răcoroase, în această săptămână. Vor fi și ploi, în majoritatea regiunilor, cel puțin până în 25 mai.

Vremea va fi mai rece în perioada 8-15 mai și va ploua. Apoi temperaturile revin la valori peste 20 de grade și chiar de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O mașină a intrat într-un cap de pod, între Bobâlna și Răzbuneni. Șoferul a ajuns la spital

Publicat

accident cap de pod.jpeg

Un șofer a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, între localitățile Bobâlna și Răzbuneni. 

Un accident cu un singur autoturism a avut loc marți dimineață, pe DJ108B, între localitățile Răzbuneni și Bobâlna. Mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul mașinii a fost rănit în accident, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe