Connect with us

EVENIMENT

Când începe Postul Adormirii Maicii Domnului în 2024. Zilele cu dezlegare la pește, ulei și vin. Ce nu ar fi bine să faci

Publicat

când începe postul adormirii maicii domnului în 2024. zilele cu

Postul Adormirii Maicii Domnului începe, în 2024, joi, 1 august și ține două săptămâni, până în 15 august. Este cunoscut şi sub denumirea de Postul Sfintei Marii sau Sântămăriei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Proiect pentru îmbunătățirea alimentării cu apă la Blaj și în comunele învecinate. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

proiect pentru îmbunătățirea alimentării cu apă la blaj și în

Proiect pentru îmbunătățirea alimentării cu apă la Blaj și în comunele învecinate. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat joi, 25 iulie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Îmbunătățire alimentare cu apă în municipiul Blaj”, propus a fi amplasat pe strada Gheorghe Barițiu, intravilan și extravilan, titular UAT municipiul Blaj. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Pieton lovit de o motocicletă în Florești. A traversat DN1 E60 prin loc nemarcat și nesemnalizat

Publicat

whatsapp image 2024 07 27 at 18.40.38 e1722094879259.jpeg

Un bărbat, pieton, care s-a angajat, sâmbătă, în traversarea DN1 E60 din Floresti în zona Oncos prin loc nemarcat a fost surprins și lovit de o motocicletă.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, un bărbat, de 31 ani, care conducea o motocicletă ar fi accidentat un bărbat, de 50 de ani, aflat în calitate de pieton în traversarea părții carosabile prin loc nemarcat și nesemnalizat.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Sărbătoarea Muzicii, la Alba Iulia. Dansuri renascentiste, Vladimir Gligor-Lungan și Alexandra Fits cu Kamerata Kronstadt

Publicat

video: sărbătoarea muzicii, la alba iulia. dansuri renascentiste, vladimir gligor lungan

Sărbătoarea Muzicii  continuă la Alba Iulia, cu a doua seară de spectacole. Evenimentele se desfășoară în curtea Palatului Principilor și în Piața Cetății.


Tot pe scena de la Palat, de la ora 19.00, albaiulianul Vladimir Gligor-Lungan susține un concert...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de reabilitare la Primăria Ocna Mureș, cu bani din PNRR. Licitație de peste 2,5 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

lucrări de reabilitare la primăria ocna mureș, cu bani din

Lucrări de reabilitare la Primăria Ocna Mureș, cu bani din PNRR. Două corpuri de clădiri ale Primăriei Ocna Mureș urmează să fie reabilitate printr-o investiție de peste 2,5 milioane de lei, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Citește mai departe