Connect with us

EVENIMENT

Când se va termina războiul în Ucraina: declarațiile șefului serviciilor secrete militare din Ucraina

Publicat

ucraina

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene Kyrylo Budanov a declarat că este în desfășurare o lovitură de stat în Rusia pentru înlăturarea lui Vladimir Putin, care este bolnav.

Kyrylo Budanovr prezice că războiul se va termina până la finalul anului, iar Ucraina va recupera Crimeea și Donbasul.

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul-maior Kyrylo Budanov, a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august și se va încheia până la sfârșitul anului.

Citește și: FOTO: O femeie, prima persoană din Ucraina care cucerește Everestul. Ce a motivat-o să ajungă pe cel mai înalt vârf din lume

Aceasta este cea mai precisă și optimistă predicție făcută până acum de un oficial ucrainean de rang înalt. Budanov a prezis corect și când va avea loc invazia rusă, atunci când alți membri din guvernul său erau sceptici.

Când se va termina războiul în Ucraina. Șeful serviciilor secrete militare din Ucraina spune că în Rusia este în desfășurare o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Putin

Budanov a mai spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în desfășurare în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Budanov conduce agenția de informații militare a țării sale, la doar 36 de ani, și vorbește extrem de precis, arată puține emoții și în timpul interviului a zâmbit doar o singură dată, în timp ce spunea în engleză: „Sunt optimist”.

Când se va termina războiul în Ucraina. Șeful serviciilor secrete militare din Ucraina: „Punctul de ruptură va fi în a doua parte a lunii august”

”Majoritatea acțiunilor active de luptă se vor fi încheiat până la sfârșitul acestui an. Ca urmare, vom reînnoi puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea”, a spus el.

Tacticile Rusiei nu s-au schimbat în ciuda deplasării sale spre est, spune el, iar Rusia suferă pierderi uriașe. Nudanov nu a vrut însă să se pronunțe asupra victimelor ucrainene.

El a mai spus că nu este surprins de eșecurile Rusiei în război.

„Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape în momentul în care sunt făcute. Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Se tem de agresiunea sa. Ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusească foarte mediatizată este un mit. Nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme”, a spus Budanov.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, calificați la faza națională a Olimpiadei de Economie și Psihologie

Publicat

foto: elevi ai colegiului militar din alba iulia, calificați la

Doi elevi ai Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale de Științe socio-umane, la Economie și Psihologie. Este vorba despre elevul sergent Robert Vlad din clasa a XI-a și eleva caporal Diana Stanciu din clasa a X-a. 

Elevii colegiului militar manifestă interes pentru disciplinele socio-umane, discipline care îi ancorează în viața cotidiană, îi încurajează să-și exprime gândurile și sentimentele și au un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Codul rutier aduce modificări pentru motocicliști. Aceștia „scapă” de trusa medicală, extinctor și triunghiul reflectorizat

Publicat

motociclist pixabay.com .jpg

Modificări pentru motocicliști în Codul rutier. Aceștia nu mai sunt obligați să aibă trusă medicală, triunghiuri reflectorizante și extinctor.

Aceste modificări ssunt valabile din 13 aprilie și se aplăcă și celor care circulă pe scutere sau mopede.

Codul rutier aduce modificări pentru motocicliști. Aceștia „scapă” de trusa medicală, extinctor și triunghiul reflectorizat

Până în prezent, în Codul rutier nu se făcea distincție între…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie. Ce spun astrele despre relații, bani, sănătate și profesie pentru fiecare zodie

Publicat

horoscop săptămâna 15 21 aprilie. ce spun astrele despre relații, bani,

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie: Ce spun astrele despre relații, bani, sănătate și profesie pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni favorabile

Zodiacul este un sistem de clasificare astrologică care împarte cerul în 12 sectoare egale, numite semne zodiacale sau zodii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. U Cluj – Petrolul, 1-2. Clujenii, învinși pe teren propriu, ratează șansa de a urca pe prima poziție din play-out

Publicat

u cluj petrolul 2.jpg

„U” Cluj și Petrolul Ploiești s-au întâlnit astăzi, 13 aprilie, pe Stadionul Cluj Arena în etapa a patra din play-out-ul Superligii României. Partida s-a încheiat cu victoria „șepcilor roșii” care urcă pe primul loc în play-out.

U Cluj – Petrolul, 1-2. Clujenii, învinși pe teren propriu, ratează șansa de a urca pe prima poziție din play-out

Echipele de start

„U” Cluj: 
Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson Kelven, Roger – Rus,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe