Connect with us

EVENIMENT

Când va fi dezbătută și votată moțiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne

Publicat

Arhivă foto

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis în data 4 octombrie 2022, ca moțiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode să fie dezbătută şi votată săptămâna viitoare în şedinţa de marţi.

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a anunţat, marţi, în plenul Camerei, depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Moţiunea simplă este intitulată: „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”.

Deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei susţin, în moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne Lucian Bode, că acesta trebuie să plece din fruntea ministerului, având în vedere eşecul în reformarea MAI, şi că „cea mai mare reuşită” a mandatului său este „licitaţia cu dedicaţie pentru achiziţia a 600 de BMW-uri”. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Soții Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public. Cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov 

Publicat

soții elenei udrea s au întâlnit în secret, în public. cum

Fostul și actualul partener de viață ai Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public, într-un mall, la scurt timp după ce ea a leșinat la penitenciarul Târgşor și a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Iată cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov.

Soții Elenei Udrea, împreună la o masă

Fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, și actualul partener de viață, Adrian Alexandrov, cu care are o fiică de patru ani, au stat împreună la o masă, la scurt timp după ce fostul ministru al Turismului a leșinat la Penitenciarul Târgșor.

Primul care a ajuns la întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a așteptat ceva timp până când a apărut Adrian Alexandrov. Acesta a băut un fresh și o cafea și a dat un telefon, fără să pară nervos, conform

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Turismul se vindecă. În Spania se apropie de nivelul de dinaintea pandemiei

Publicat

Numărul turiștilor străini care au ajuns în octombrie în Spania a crescut cu 39% față de luna similară a anului trecut și se apropie de nivelul înregistrat în 2019.

Potrivit statisticilor oficiale prezentate vineri și citate de Reuters, numărul turiștilor străini care au vizitat Spania în octombrie a urcat cu 39% față de aceeași lună a anului trecut, ajungând la 7,18 milioane, și a rămas puțin sub nivelul de 7,59 milioane de turiști care au venit în octombrie 2019.

Datele institutului de statistică arată că turiștii străini au cheltuit 8,30 miliarde de euro în octombrie, aproape la fel de mult ca în octombrie 2019, când s-au cheltuit 8,32 miliarde de euro.

În aceeași lună a anului trecut, turiștii străini au cheltuit în Spania 5,61 miliarde de euro. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Pompierii în alertă! Degajări de fum la pediatria Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara

Publicat

pompieri nou general

Degajări de fum la pediatria Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara, sâmbătă.

Potrivit ISU Timiș, fumul provenea de la aparatul de RMN situat la paterul clădirii.

Nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum.

„Cu ora 7:45 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale”, a informat sursa citată.

Au fost evacuați 46 de copii și 42 adulți, relocați în altă clădire.

La spital au fost trimise următoarele forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, cu 28 de subofițeri. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Ceața pune probleme șoferilor pe mai multe rute. Vizibilitate redusă

Publicat

ceata 2 1000x600.jpg

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 07:45, pe tronsonul kilometric 262 – 274 al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între localitățile Săliște și Aciliu, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă între 50-100 de metri, iar carosabilul este umed.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Brașov, Cluj, Bistrița-Năsăud, Dâmbovița, Iași, Prahova, Suceava, Covasna și Mureș, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Citește mai departe