Connect with us

EVENIMENT

Captură URIAȘĂ a procurorilor DIICOT în urma unei percheziții în Capitală. Ce au descoperit anchetatorii

Publicat

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au descoperit în locuinţa unui important dealer din Capitală mari cantităţi de droguri, printre care 17 kilograme de canabis, dar şi suma de 1,7 milioane lei, bani proveniţi din vânzarea de stupefiante.

Pe 10 noiembrie, un bărbat de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Conform DIICOT, reţinerea acestuia a avut loc în cadrul unei operaţiuni intitulate „THE FLAG”, demarată pentru a proba activitatea infracţională a unuia dintre cei mai importanţi dealeri de droguri de risc şi de mare risc care distribuia în zonele exclusiviste ale municipiului Bucureşti.

Finalizarea operaţiunii a avut loc în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, prin organizarea unei acţiuni complexe în zona Băneasa – Pipera – Otopeni, ocazie cu care bărbatul a fost prins în flagrant, pe raza oraşului Otopeni, Ilfov, în timp ce transporta, pregătite pentru vânzare, cantităţile de 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 grame canabis şi 15 grame haşiş.

Asupra traficantului s-au găsit şi ridicat şi sumele de 12.728 lei şi 300 leva despre care se deţin date că provin din traficul de droguri.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa acestuia pe raza oraşului Otopeni, a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 17 kg de canabis, 3.928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei şi 4.070 euro, bani despre care se deţin date că provin din traficul de droguri.

Suma de bani totală indisponibilizată şi cu privire la care există indicii că provine din traficul de droguri este în valoare de 1.700.000 lei.

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restrictii lucrari autostrada.jpg

CNAIR anunță restricții de circulație, vineri, 19 aprilie, pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență în zonele respective.

Restricții de circulație, 19 aprilie

A1 Sebeș-Sibiu, km 280+800 – 281+370, Apoldu de jos – Miercurea Sibiului, până la ora 19.00

  • se execută lucrări de reparații la partea carosabilă. Banda 1 și banda de urgență, restricționate, calea 1 (sens Sibiu-Sebeș). Se circulă îngreunat pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți BANI pentru profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024, anunță ministrul Educației

Publicat

1 surpriza unde se corecteaza in acest an lucrarile de bacalaureat si evaluarea nationala e1642756060978.jpg

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice implicate în această acțiune va fi calculată la volumul de muncă.

În acest an, lucrările elevilor la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi corectate digitalizat. Profesorii evaluator vor fi selectați aleatoriu prin platforma…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în românia până la mijlocul lunii mai. anm a

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GHID fiscal pentru frizeri, coafeze și manichiuriste, publicat de ANAF. Care sunt obligațiile

Publicat

anaf reia programul prin care informează frizerii și coafezele asupra

Impozitarea persoanelor fizice care oferă servicii de înfrumusețare sau întreținere corporală. Un ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală a fost publicat de către ANAF, pe portalul instituției.

Potrivit ANAF, ghidul poate fi găsit la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Vezi AICI ghid…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe