Connect with us

EVENIMENT

Care sunt cele mai PROFITABILE firme din Cluj. Cifra de afaceri a societăților din județ a fost de 114 miliarde de lei în 2023

Publicat

cluj napoca e1639392644832.jpg

O analiză a celor mai profitabile firme din județul Cluj, realizată de termene.ro, arată cea mai mare societate comercială din Cluj are acționarat din Ungaria.

Analiza, care a fost făcută cu date din anul 2023, mai arată faptul că profitul celor 135.454 de firme înregistrate ca având sediul în județul Cluj a fost de 12,8 miliarde de lei.

Care sunt cele mai PROFITABILE firme din Cluj. Cifra de afaceri a societăților din județ a fost de 114 miliarde de lei în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024, la Alba Iulia. Activități interactive pregătite de Muzeul de Istorie în trei locații

Publicat

noaptea cercetătorilor europeni 2024, la alba iulia. activități interactive pregătite de

Noaptea Cercetătorilor  Europeni 2024 va avea loc la Alba Iulia, vineri, 27 septembrie. Muzeul de Istorie din Alba Iulia organizează mai multe activități interactive. 

Activiățile se adresează copiilor, dar și adulților. Cei prezenți în zona muzeului din oraș, a Sălii Unirii, dar și care vor păși pragul clădirii Museikon vor lua parte la experimente inedite, prezentări captivante și concursuri cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR anunță o serie de modificări importante în circulația unor trenuri. Sunt afectate și rute din Alba. Vezi ce se va schimba

Publicat

cfr anunță o serie de modificări importante în circulația unor

CFR a anunțat o serie de modificări importante în circulația unor trenuri. Sunt vizate de schimbări atât trenuri care circulă pe rute interne, dar și internaționale. 

Modificările vor avea loc într-o perioadă relativ scurtă de timp: 6 – 15 noeiembrie. Vizate de modificări sunt și rutele internaționale către Budapesta sau Viena.

Vedeți mai jos modificările care vor avea loc în mersul trenurilor.

Trenuri…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CJ Cluj a obținut avizul de oportunitate pentru construirea Spitalului Pediatric Monobloc. Alin Tișe: E un pas esențial

Publicat

spitalul monobloc copii.jpg

Consiliul Județean Cluj a obținut avizul de oportunitate al Ministerului Sănătății pentru implementarea proiectului care vizează construirea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, o structură nouă, în sistem monobloc, anunță reprezentanții forului județean.

Proiectul, care este estimat la peste un muliard de lei, va fi implementat în cadrul Programului național de investiții în infrastructura unităților spitalicești.

CJ Cluj a obținut avizul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ancheta poliției din Alba Iulia bate pasul pe loc în două dosare de distrugeri în situri arheologice. Ce spune șeful IPJ

Publicat

video: ancheta poliției din alba iulia bate pasul pe loc

Polițiștii din Alba nu vor să comunice stadiul a două dosare penale care au strânit mult interes în comunitatea din Alba Iulia. Este vorba despre două cauze de distrugere de artefacte romane. 

Mai exact despre sarcofagul roman distrus cu excavatorul în cimitirul din Alba Iulia și o serie de distrugeri de ziduri romane, pe locul fostei tipografii ALTIP unde se  construiește un hotel de lux.

Ancheta pare să bată pasul pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe