Connect with us

ACTUALITATE

Care sunt sectoarele de drum preferate de vitezomanii din judeţul Tulcea. Atenţie la „Operaţiunea SPEED”

Publicat

Drumurile naţionale din judeţul Tulcea sunt preferate de conducătorii auto care nu respectă viteza maximă legală, DN 22A fiind cel pe care lucrătorii Serviciului Poliţie Rutieră aplică cele mai multe amenzi.

„Principalele drumuri cu risc rutier crescut de producere a accidentelor prin nerespectarea regimului legal de viteză sunt drumurile naţionale, urmate de drumurile judeţene, apoi de drumurile din localităţi. Cel mai lung tronson de drum naţional de pe raza judeţului este Drumul naţional 22A”, a declarat pentru AGERPRES şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, comisar şef Aurel Lefterache.

El nu a putut face un portret al conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

„Statistica evenimentelor rutiere produse pe drumurile deschise circulaţiei publice din judeţul Tulcea relevă faptul că viteza este principala cauză generatoare de evenimente rutiere pe raza judeţului”, a menţionat şeful Serviciului Poliţie Rutieră.

Cea mai mare viteză înregistrată în ultimii ani pe raza judeţului Tulcea a fost de 202 kilometri pe oră, viteză atinsă de un şofer aflat în tranzit în judeţ.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, cea mai mare viteză înregistrată vineri dimineaţa, până la ora 10.00, pe drumurile din judeţ a fost de 121 de kilometri pe oră.

Poliţiştii tulceni derulează săptămâna aceasta mai multe acţiuni în cadrul Operaţiunii SPEED, prevăzută în Calendarul de activităţi al TISPOL, pentru combaterea evenimentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei excesive şi implicit asigurarea respectării limitelor de viteză, legal admise.

Rezultatele acţiunilor vor fi făcute publice la începutul săptămânii viitoare. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Explicațiile lui Voicu Vușcan, administratorul ”Elit”, după ce a anunțat că nu mai prelungește contractele cu firmele austriece

Publicat

201482562 100384538963740 1015766464512189415 n e1670504650721 1000x600.jpg

Voicu Vușcan, administrator al firmei de mezeluri Elit SRL din Alba Iulia (Smithfield), unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară, a anunțat că nu mai prelungește contractele cu firmele austriece, din cauza situației create în ceea ce privește aderarea României la Spațiul Schengen. 

”Noi nu ne răzbunăm, ci cerem să fim considerați parteneri adevărați în UE” a declarat Vușcan, într-un interviu pentru Libertatea, generat de o postare pe Facebook.

„Nu sunt deloc împotriva multinaționalelor. Vorbesc în calitate de român, de profesionist, de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un HOȚ din Cluj s-a întors la locul faptei. Bărbatul, prins și ARESTAT la domiciliu. A rănit și un agent de SECURITATE

Publicat

masina politie.jpg

Un hoț care a furat dintr-un magazin din Cluj-Napoca și s-a întors să mai fure încă odată a fost identificat de polițiștii clujeni și a ajuns în arest la domiciliu. Tâlharul a rănit și un agent de securitate al mahazinului.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au reținut un bărbat de 38 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Un hoț din Cluj s-a întors la locul faptei. Bărbatul, prins și arestat la domiciliu

Potrivit polițiștilor, la data de 24 octombrie, cel în cauză a sustras din interiorul unei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Compensare cantitativă la facturi pentru proprietarii de fotovoltaice. Se aplică la punctele de consum de la toate proprietățile

Publicat

panouri fotovoltaice alba24 e1670246486954 1000x600.jpeg

Un proiect de lege depus la Parlament prevede acordarea de compensare cantitativă pentru prosumatorii cu instalaţii de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Se va aplica la punctele de consum de la toate proprietăţile acestora, nu doar la cele în care se află instalaţia de producere a energiei verde.

Inițiativa, de modificare a a Legii 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale, este semnată 48 de deputaţi şi senatori liberali.

„Prosumatorii cu instalaţii de producere a energiei electrice din surse regenerabile beneficiază de compensarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Județul Botoșani învăluit în ceață până diseară. Atenție, șoferi, este COD GALBEN

Publicat

1670501703 ceata 1.jpg

Pe drumurile din județul Botoșani, din această cauză, se va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.
Cod galben de ceață până la ora 17:00!
În funcție de condițiile locale, acest fenomen meteorologic poate favoriza formarea ghețușului.
Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe