Connect with us

EVENIMENT

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, omagiu lui Dumitru Fărcaș: Veți fi mereu în inimile noastre!

Publicat

mitru.jpg

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca anunță, miercuri, comemorarea a șase ani de la trecerea la cele veșnice a maestrului Dumitru Fărcaș, cel mai mare taragotist român, ”promotor al valorilor și obiceiurilor populare strămoșești pe toate scenele țării și ale lumii, un simbol al iubirii de neam și dăruire pentru spiritul autentic românesc”.
”Avem onoarea de a duce mai departe moștenirea culturală, artistică și de suflet a Maestrului Dumitru Fărcaș, prin…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum au ignorat polițiștii din Cugir mai multe informații date de victima unei agresiuni. Ce s-a întâmplat după clasarea dosarului

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Polițiștii din Cugir, deși aveau indicii și date clare, nu au făcut o serie de cercetări într-un dosar penal și mai mult de atât au ignorat informațiile puse la dispoziție de victimă. Procurorul de caz a fost de acord, iar dosarul a fost clasat. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Apel pentru donarea de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj. Mai puțini donatori în perioada concediilor

Publicat

donare sange 8.jpg

Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj a lansat un apel urgent către donatori, în contextul nevoilor crescute de sânge ale spitalelor și a scăderii numărului de donatori în perioada concediilor.

Există o nevoie acută de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, transmit reprezentanții instituției. Rezervele sunt mai scăzute pentru grupele A pozitiv, A negativ, O negativ, B negativ și AB negativ.

Criză de sânge la Centrul de Transfuzie Cluj

Donatorii cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul Roman Apulum 2024 la Alba Iulia. VINERI: Ateliere, demonstrații militare, dansuri, concert și spectacol cu foc. PROGRAM

Publicat

video: pregătiri pentru festivalul roman apulum de la alba iulia.

O nouă ediție a Festivalului Roman Apulum va începe vineri, la Alba Iulia. Ceremonia oficială de deschidere va începe de la ora 12:00, în Piața Cetății din municipiu. Timp de trei zile, Cetatea Alba Carolina va fi luată cu asalt de trupe de romani, daci și gladiatori.

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion (AUR): Reprezint cu responsabilitate România la CPAC Mexic 2024

Publicat

simion e1723703034959.jpg

Lovitură de imagine dată de George Simion! Liderul AUR a dat o lovitură de imagine cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile prezidențiale. George Simion a fost invitat ca speaker la una dintre cele mai importante conferințe al conservatorilor de la nivel mondial, CPAC – Conferința Politică a Acțiunii Conservatoare.

Evenimentul la care este invitat George Simion va avea loc în Mexic, iar liderul AUR va susține un discurs în data de 24 august.

George Simion

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe