Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Casă mistuită de flăcări în Reghin. Un copil de 8 ani a murit. Un copil de 10 ani și un adult, transportați la spital

Publicat

incendiu reghin
sursa foto: Facebook

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri noaptea, la o locuință din Reghin, județul Mureș. Trei persoane au fost scoase de pompieri din casa cuprinsă de flăcări. Una dintre acestea – un copil de 8 ani, a decedat. Un alt copil și un adult au fost răniți.

Potrivit ISU Mureș, un incendiu a izbucnit, miercuri noaptea, puțin înainte de miezul nopții, la o casă de locuit de pe strada Călărașilor din municipiul Reghin.

La fața locului au intervenit de urgeță pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

UPDATE: Casă mistuită de flăcări în Reghin. Precizările ISU Mureș:

Miercuri noaptea, în jurul orei 23:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuințe din Municipiul Reghin, pe strada Călărașilor.

Ajunse la fața locului, echipajele au intervenit în cel mai scurt timp pentru evacuarea celor trei victime de cod roșu surprinse în locuința incendiată, fiind preluate ulterior de echipajele medicale prezente la fața locului.

Astfel, un  adult în vârstă de aproximativ 50 de ani și un copil în vârstă de 10 ani, cod roșu, au fost transportați de urgență la UPU Târgu Mureș.

Pentru cealaltă victimă de cod roșu, în vârstă de 8 ani aplicându-se manevrele sepecifice de resuscitare. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată ulterior de cod negru.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață de aproximativ 150 mp, acționându-se ulterior pentru limitarea și lichidarea acestuia. În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul din tablă și o cameră de locuit, fără propagare la vecinătăți.

Cauza și împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire.

La sosirea pompierilor, casa ardea generalizat, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

Din locuință au fost scoase trei persoane, aflate în stare gravă. Victimele au fost preluate rapid de către echipajele SMURD prezente la fața locului.

Echipajele de salvare au aplicat manevre de resuscitare pentru una dintre victime. ESte vorba despre un copil de doar 8 ani. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Celelalte două persoane – un copil de 10 ani și un adult, au fost transportate la spitalul din Reghin, respectiv la spitalul din Târgu Mureș.

Cauza și împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire, au preecizat reprezentanții ISU Mureș.

sursa foto: Facebook/ Probleme de Reghin Necezurat

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică de la Galda de Jos va fi modernizat. Valoarea lucrărilor

Publicat

foto: centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la galda

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) din Galda de Jos va fi modernizat și transformat în Centru de Abilitare și Reabilitare (CABR). Investiția de peste 15,6 milioane de lei vizează, printre altele, scăderea consumului anual de energie convențională, utilizarea energiei din surse regenerabile, asigurarea serviciilor de calitate în condiții de siguranță și creșterea gradului de confort a persoanelor adulte cu dizabilități instituționalizate. 

Direcția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Echipa de la Liceul de Informatică din Cluj, premiul I la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Publicat

locul 1.jpeg

Echipa de la Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca a câștigat premiul I, de 3.000 de lei, la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Sucursala Cluj a organizat în premieră semifinala județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” – ediția a II a, competiție de planuri de afaceri.

Competiția este parte a programului național omonim adresat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosarul Mineriadei: fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, puși sub acuzare

Publicat

dosarul mineriadei: fostul premier petre roman și fostul vicepremier gelu voican

Dosarul Mineriadei. Fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu au fost puși sub acuzare de procurorii militari în dosarul „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

De asemenea, au fost puşi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, gl.(r) Vasile Dobrinoiu (fost comandant al Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri a Ministerului de Interne) şi gl.(r) Peter Petre (fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Publicat

meteo în alba, în weekend 26 – 28 aprilie. cum

Cum va fi vremea de Florii. Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Prognoza pe localități. În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Vezi și Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe