Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Casă mistuită de flăcări, într-o localitate din Iași. O persoană găsită decedată

Publicat

incendiu casa iasi1 (2)

Un incendiu a izbucnit, marți la amiază la o casă aflată în localitatea Goruni, județul Iași. Un bărbat de 86 de ani a fost găsit decedat în interiorul locuinței.

Potrivit ISU Iași, incendiul s-a produs la o casă în localitatea Goruni, comuna Tomești.

UPDATE ora 11.55: Incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă.

incendiu casa iasi

UPDATE. ora 11.35: Forțele și mijloacele de intervenție ale ISU Iași au ajuns la locul intervenției, incendiul se manifesta la 2 încăperi la o casă de locuit cu regim de înălțime P, cu suprafața desfășurată de aproximativ 100 de metri pătrați. O victimă, de sex masculin, în vârstă de 86 de ani a fost găsită decedată, carbonizată.

Din primele date, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului la o casă de locuit cu regimul de înălțime parter, suprafața desfășurată pe aproximativ 120 metri pătrați.

La fața locului au intervenit 3 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat: Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Publicat

comunicat: victorie în instanță pentru psd la lopadea nouă. pop

Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe lista PSD.

Este în primul rând o victorie a democrației împotriva dictaturii instituite de PNL în Alba. PNL vrea să devină partid unic, partidul-stat, iar în județ să aibă candidați unici, pentru a pune stăpânire pe toate resursele publice.

PNL a vrut să elimine candidatul PSD…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce este EDR? Cutia neagră la mașini va fi OBLIGATORIE începând cu 6 iulie 2024. Ce date colectează

Publicat

7253 sofer.jpg

EDR este prescurtarea pentru Event Data Recorder, cunoscut și drept cutia neagră. Acest dispozitiv va deveni obligatoriu pe orice autovehicul înmatriculat începând cu data de 6 iulie 2024.

Utilizat inițial în aviație, acest dispozitiv a ajuns după câteva zeci de ani să fie obligatoriu și pe mașini, scrie G4Media.

Cunoscute sub numele de ”cutii negre”, aparatele de înregistrare a zborurilor au fost impuse în domeniul aviației la sfârșitul anilor 1960.

Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marți, 7 mai: Vernisajul expoziției de pictură „Confesiuni cromatice” a pictorului Voicu Preja, la Primăria Sebeș

Publicat

marți, 7 mai: vernisajul expoziției de pictură „confesiuni cromatice” a

La Primăria municipiului Sebeș va avea loc marți, 7 mai, începând cu ora 17:00, vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja.

Evenimentul aduce în atenția publicului lucrările unui talentat pictor local și are o dublă semnificație pentru autorul acestora:  este o expoziție personală și, în același timp,  aniversară, artistul împlinind de curând o frumoasă vârstă.

Voicu Preja abordează teme diverse, ca portretul, peisajul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Comisia Națională de Prognoză anticipează o medie anuală de 5 lei/euro

Publicat

euro pixabay e1656523156731.jpg

Datele prezentate săptămâna trecută de Eurostat arată că zona a ieşit din recesiune în primul trimestru, după ce PIB-ul din primul trimestru a crescut cu 0,2%, după scăderea de 0,5% din ultimele trei luni ale anului trecut, ceea ce ar putea permite BCE să opereze luna viitoare prima operațiune de tăiere a dobânzilor.

Această evoluție este una pozitivă pentru economiile de la marginea zonei euro, care va permite creșterea exporturilor și va îmbunătăți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe