Connect with us

ACTUALITATE

Case, apartamente și mașini, scoase la vânzare prin executare silită, în Alba. Exemple de prețuri în mai multe orașe din județ

Publicat

Băncile şi executorii din Alba scot la licitaţie zeci de bunuri imobiliare ce aparţin unor datornici care sunt executaţi silit. Aparatamente, case și chiar maşini apar pe lista executorilor. Preţurile pornesc de la câteva mii de lei şi pot constitui o afacere bună pentru cineva cu disponibilități financiare mai reduse, informează ziarul Alba24.ro

Alba24 a realizat un tur al ofertelor și vă prezintă câteva exemple alese pentru că se desfășoară în perioada imediat următoare.

Peste 856.000 de euro este prețul de pornire al unui ansamblu rezidențial construit în Alba Iulia, pe strada alea Băișoara. Acolo sunt 7 apartamente, iar anunuțul, de altfel vechi, a fost actualizat sâmbătă, 13 iunie 2019.

Activul cuprinde un ansamblu de 7 imobile de locuit în curs de finisare, compartimentate astfel – 6 apartamente cu 3 camere și 4 garaje.

Ansamblul este localizat în cartierul Micești al municipiului Alba Iulia, la o distanță de 4,4 km de Cetatea Alba Carolina și o distanță 3,9 km de centru orașului într-o zonă rezidențială având în apropiere puncte de interes precum magazinul Kaufland, magazinul Profi, bazinul Olimpic Alba Iulia, stadionul Cetate, instituții publice, spații comerciale, farmacii, spații de joacă, etc.

Suprafețe totale locuințe: suprafață construită – 1.105 mp, suprafață desfășurată – 4.420mp, suprafață util9; – 3.405 mp, suprafață terenuri aferente – 2.826 mp, suprafață terenuri libere dintre imobile de locuit – 696 mp, suprafață teren liber – 4.328 mp.

Imobilul se vinde in procedura de faliment, prin licitatie publică.

La Câmpeni, executorii judecătorești au de vânzare o casa cu etaj, cu teren în suprafață de 304 metri pătrați si anexe gospodărești situate în Câmpeni pe strada Lalelelor, nr. 11, jud. Alba. Licitatia va avea loc în Alba Iulia, str. Călărași, nr. 19, jud. Alba. Prețul de pornire va fi de 229.500 de lei, iar licitația va avea loc în 14 august 2019.

La Blaj, o casa de locuit și teren intravilan, curți construcții în suprafață de 180 mmetri pătrați, este scos la licitație pentru suma de 97.734 de lei. Imobilul este situat în Blaj, Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 10, Jud. Alba.

Licitația are loc în data de 2 iunie 2019, la Alba Iulia (competență: CEJ Alba Iulia).

La Sebeș, este de vânzare, printre altele, o casa cu teren în suprafață de 468 de metri pătrați al cărei preț pronește de la 112.491 de lei.

Casa este situată în Sebes, strada Oituz, nr. 14, jud. Alba. Licitatia va avea loc la sediul biroului din Alba Iulia, str. Calarasi, nr. 19, jud. Alba, în data de 25 iunie 2019.

Doar 55.000 de lei este prețul de pornire pentru o altă casă din Sebeș, cu teren în suprafață de 468 de pmetri pătrați. Obiectivul este situat administrativ în localitatea Sebeş, str. Luncii, nr. 32, jud. Alba.

O casă de vacanţă cu teren de 1128 mp, situată în Zlatna, jud. Alba, are ca preț de pornire suma de 164.385 de lei sau aproximativ 34.500 de euro. Casă de vacanţă P+E este situată în Zlatna, sat Budeni, jud. Alba, Licitatia va avea loc la sediul biroului de executare din Alba Iulia, str. Calarasi, nr. 19, jud. Alba, în data de 16 iunie 2019.

Și la capitolul apartamente, prețurile sunt mult mai mici decât pe piața imobiliară.

De exemplu, un mic apartament cu 2 camere, în suprafață de 29,17 mp, situat în Aiud, Str. Axente Sever, Bl. 23, Sc. B, Ap. 8 parter, Jud. Alba, are un preț de pornire de 50.100 de lei, adică aproximativ 12.000 de euro.  Apartamentul are două camere. Licitația are loc în data de 10 septembrie, la Alba Iulia.

La Alba Iulia, un apartament cu 2 camere ar putea fi cumpărat cu 40.500 de euro, într-o zonă bună. Imobilul este situat pe strada Orhideelor, nr. 49, ap. 10, jud. Alba și reprezintă apartament compus din o cameră de zi de 24.31 mp, bucătarie de 13,63 mp, baie de 5,8 mp, dormitor de 12,18 mp, în suprafață totală de 55,92 mp.

Licitația va avea loc în data de 13 august 2019, la Mediaș, str. Lucian Blaga, nr. 4, ap. 2, jud. Sibiu. Imobilul este scos la licitație de Banca San Paolo Bank.

La Ocna Mureș, un apartament cu 4 camere este scos la licitație de Banca Transilvania, prin executor, la prețul de 16.800 de euro. Licitația cu strigare va avea loc în data de 28 august, la Sibiu.

La Cugir, un apartament mic, de 30,1 metri pătrați, ar putea fi cumpărat la prețul de 24.877 de lei. Licitația are loc la Alba Iulia, în data de 28 august 2019.

Mașini de vânzare

Două mașini sunt disponibile pentru vânzare prin licitație publică, în perioada imediat următoare. Este vorba despre un Land Rover Freelander din 2003, la prețul de 14.250 de lei și de un Suzuki Grand Vitara din 2002, la prețul de 11.800 de lei. Licitația va avea loc la Ocna Mureș, pe strada Mureșului, Nr. 18, în data de 24 iulie 2019, de la ora 14.00.

Surse: www.imobiliare.ro, www.registru.uniuneaexecutorilor.ro (pentru detalii legate de proceduri, garanții și alte aspecte)

Sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Primăria Mihai Eminescu: Aducem la cunoștința locuitorilor obligația de a asigura buna gospodărire și de a păstra curățenia

Publicat

primaria eminescu 1000x600.jpg

Publicitate

  1. Primaria Comunei Mihai Eminescu va aduce la cunostinta ca, in conformitate cu prevederile Ordinul Prefectului Judetului Botosani nr. 200/19.03.2024 si  ale HCL -ului nr. 49/26.03.2024 luna APRILIE ESTE STABILITA LUNA CURATIENIEI PE INTREG TERITORIUL JUDETULUI BOTOSANI

aducem la cunostinta locuitorilor comunei ca au obligatia permanenta de a asigura buna gospodarire si de a pastra curatenia.

Potrivit Ordinului Prefectului Cetatenii au indatorirea  de a asigura intretinerea si curatenia locuintelor proprii si a anexelor gospodaresti, a curtilor si imprejmuirilor acestora, respectand masurile stabilite de catre Primaria Comunei Mihai Eminescu  pentru asigurarea igienei…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Prof. dr. Daniel Botezatu, candidat independent CL Botoșani

Publicat

botezatu 1 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botoșani24.ro a fost astăzi Daniel Botezatu, profesor doctor în istorie, candidat independent la Consiliul Local Botoșani.
Fost liberal și unul dintre cei mai cunoscuți profesori de istorie de la Botoșani, Daniel Botezatu a decis să candideze din poziția de independent la Consiliul Local Botoșani, iar astăzi a vorbit despre ideile sale și despre șansa de a deveni consilier local din această poziție. Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți Botosani24.ro și…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune comună a „Cutezătorilor” din Botoșani și „Cercetașilor” din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția, la Ștefănești

Publicat

img 8294 1000x600.jpg

Publicitate

Pe 21 aprilie, Organizaţia Naţiunilor Unite aniversează anual „Ziua Mondială a Creativităţii şi Inovaţiei.” Cu acest prilej, la Muzeul „Ștefan Luchian” au avut loc o serie de activități desfășurate în parteneriat cu Cercetașii României, filiala „Cutezătorii” din Botoșani, și Cercetașii din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția.

Pe lângă vizitarea muzeului, s-a desfășurat și un atelier de pedagogie muzeală, unde participanții au pictat și desenat, punându-și astfel în valoare creativitatea.

Publicitate

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Orașul catacombelor din nordul Moldovei, redescoperit cu ajutorul tehnologiei. Detaliile confirmării științifice a unei legende

Publicat

index 7 1000x600.webp.webp

Una dintre cele mai misterioase legende urbane din nordul Moldovei a fost confirmată. Catacombele Botoșaniului, o rețea de beciuri adânci, întinsă pe kilometri întregi, a fost scanată cu ajutorul tehnologiei moderne. Aceste catacombe de refugiu din calea năvălitorilor vor putea fi vizitate, scrie ADEVĂRUL.

Municipiul Botoșani are o vechime considerabilă fiind atestat documentar, ca târg, încă din secolul al XV-lea. Din punct de vedere arheologic, Botoșaniul este atestat chiar mai devreme, începând cu secolele XIII-XIV.

Oraș multi-etnic, târgul  a fost un hub comercial important până la începutul secolului XX. Și astăzi orașul este împânzit de case și monumente istorice care evocă acele vremuri. Tocmai datorită vechimii sale, Botoșaniul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe