Connect with us

EVENIMENT

Căsnicie cu secrete. 2 milioane de euro pe an, fără ca soția să știe. Ba o și ceartă

Publicat

wedding rings g9c1898307 1280

Un bărbat a câștigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soției și o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună.

Femeia și-a cunoscut soțul în urmă cu 4 ani pe internet. El era student, iar ea lucra cu normă întreagă ca tehnician medical.

Bărbatul era muncitor, ambițios și avea obiective. „Sunt câteva dintre calitățile care m-au atras la el. Este imigrant și cunoșteam dificultățile economice ale familiei sale”, a povestit femeia, conform Il Messagero.

La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit.

Bărbatul a absolvit facultatea și s-a angajat.

„Îl întrebam de salariu și îmi spunea că este de 60.000 de dolari (pe an – n.r.). Nu m-am gândit prea mult la asta și am continuat să trăiesc. Câștigam doar 20 de dolari pe oră și aveam o mulțime de împrumuturi pe care de obicei le plăteam”, își continuă povestea femeia.

Căsnicie cu secrete. 2 milioane de euro pe an, fără ca soția să știe. Ba o și ceartă: mutat

Un an mai târziu, el s-a mutat într-un alt oraș, în timp ce ea s-a chinuit să-și găsească un loc de muncă și a rămas acasă timp de trei luni.

„Nu a vorbit niciodată cu mine despre finanțele sale, a luat un împrumut pentru o casă de 400.000 de dolari cu un salariu de 60.000 de dolari. Nu i-am dat atenție, el s-a ocupat de finanțe și taxe de când ne-am căsătorit”, declară aceasta.

Apoi, femeia a decis să cumpere o casă pentru mama și sora ei. „Am găsit casa perfectă, iar banca mi-a cerut declarația de impozit pentru ultimii trei ani”. I-a cerut soțului ei să îi trimită declarația, dar acesta a insistat că vrea să vorbească cu banca, spunând că se va ocupa de situație: „A încercat să mă convingă că banca lui era mai bună decât a mea, dar eu deja blocasem afacerea”.

În cele din urmă, după multe discuții, bărbatul i-a trimis declarația de impozit, din care a reieșit că ar câștiga 2 milioane de euro pe an.

Căsnicie cu secrete. 2 milioane de euro pe an, fără ca soția să știe. Ba o și ceartă: mici cheltuieli

„În tot acest timp s-a certat cu mine din cauza unor mici cheltuieli. Și-a cumpărat o Toyota din 2007 cu banii mei și continuă să mă taxeze cu 500 de dolari pe lună pe chirie. Nu înțeleg cum de a făcut rost de atâția bani și de ce a încercat să-i ascundă de mine”, își termină povestea femeia. MEDIAFAX

Sursă foto: pixabay.com

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD

Publicat

florentin burz e1713899561965.jpg

Guvernul a numit, marți, un nou subprefect de Cluj în locul lui Răzvan Ciortea, care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD.

Florentin Burz are 45 de ani și era consilier în Consiliul Local al primăriei comunei Valea Ierii. Originar din Valea Ierii, deține poziția de Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean Cluj.

hotarare de guvernhotarare de guvern

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații români. 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii. Sondaj realizat pe 120 de companii

Publicat

prima de paște: câți bani vor primi angajații români. 7

Prima de Paște: Câți bani vor primi angajații. 7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale, potrivit unui sondaj realizat pe un număr de 120 de companii.

Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei. Pe lângă acestea, angajații și-ar dori o zi liberă suplimentară, pe 2 mai

71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Temu și Shein luate la control de ANPC: Ce verifică inspectorii. Recomandări pentru clienții celor două siteuri de cumpărături

Publicat

temu și shein luate la control de anpc: ce verifică

Temu și Shein luate la control de ANPC. Două dintre cele mai folosite site-uri de cumpărături, Temu și Shein, sunt verificate de ANPC. Instituția a precizat că verfică cele două site-uri într-un comunicat de presă. 

ANPC verifică să vadă decă cele două site-uri ar încălca legea sau nu, în relația cu clienții.

Ce verifică ANPC

„Acţiunea se concentrează asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comercianţilor, în relaţia cu consumatorii, susceptibile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gradație de merit 2024. Modificări la calendarul concursului pentru profesori. Anunțul ministrului Educației

Publicat

prelungirea contractului de muncă pentru profesori. reactualizarea dosarelor la inspectorate

Gradație de merit 2024. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că metodologia de acordare a gradației de merit – sesiunea 2024 a fost trimisă la Monitorul Oficial.

Cele mai importante modificări, comparativ cu datele prezentate în proiect, vizează graficul desfășurării concursului.

Potrivit sursei citate, perioada de depunere a dosarelor la unitățile de învățământ este 13-21 mai 2024.

Evaluarea este programată în perioada 24 mai – 12 iunie.

Termenul pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe