Connect with us

EVENIMENT

Cât este salariul mediu net. Domeniile în care au fost înregistrate cele mai mari venituri. Date INS

Publicat

cât este salariul mediu net. domeniile în care au fost

Salariul mediu net a crescut în iulie 2024 cu 1,3% față de luna precedentă, potrivit celor mai recente date ale Institutului Național de Statistică (INS).

Câştigul salarial mediu net a fost 5.242 lei, în creştere cu 66 lei (+1,3%) față de luna iunie 2024.

În luna iulie 2024, câştigul salarial mediu brut a fost 8.580 lei, cu 100 lei (+1,2%) mai mare decât în luna iunie 2024.

Valorile cele mai mari ale câştigului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Se știe cine va CONSTRUI nodul rutier de la Românași. Are la dispoziție 10 luni

Publicat

a3 3 e1721033820609.jpg

A fost desemnat câștigătorul contractului pentru construcția nodului rutier de la Românași, care va asigura accesul pe și dinspre Autostrada Transilvania (subsecțiunea Zimbor – Poarta Sălajului), DN1F și DJ108A, până la finalizarea subsecțiunii Poarta Sălajului – Zalău.

Nodul rutier de la Românaşi, pe A3, va fi construit de Asocierea SC SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL-SC Tehnostrade SRL. Constructorul va avea la dispoziție 10 luni pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cât va sta după gratii un bărbat din Alba Iulia, care a obligat o fetiță să cerșească. Mama fetei a decedat în timpul procesului

Publicat

cât va sta după gratii un bărbat din alba iulia,

Un bărbat din Alba Iulia care a obligat-o pe fiica concubinei sale să cerșească pe străzile din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare cu executare. Sentința definitivă a fost dată pe 11 septembrie 2024, la Curtea de Apel Alba Iulia. 

În timpul procesului la instanța de fond, Judecătoria Alba Iulia, mama minorei a decedat. Drept urmare, condamnat pentru exploatarea cerșetoriei a fost doar concubinul femeii. 

Faptele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cele mai mari jackpoturi câștigate la cazinourile online (P)

Publicat

casino.jpg

Jocurile de noroc au început să prindă un avânt spectaculos, mai ales de când revoluția digitală a permis accesul la nivel global tuturor celor curioși. Dacă înainte cazinourile erau ca un lucru interzis – și la propriu, și la figurat – celor care și-ar fi dorit să le experimenteze propunerile, acum totul este foarte la îndemână. Asta și tocmai pentru că nu ai nevoie decât de un device inteligent și, automat, unul cu conexiune la internet.

Dincolo de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Diplome de merit și de apreciere pentru cei mai merituoși pompieri din Alba, cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Publicat

foto: diplome de merit și de apreciere pentru cei mai

Diplome de merit și de apreciere pentru cei mai merituoși pompieri din Alba. Premergător zilei de „13 septembrie – Ziua Pompierilor din România”, la nivelul ISU Alba a fost organizată o activitate festivă în care s-au acordat diplome de merit și de apreciere celor mai merituoși pompieri. Totodată, au fost prezentate pe scurt si principalele repere și rezultate ale activității desfășurate în acest an de către inspectorat.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe