Connect with us

EVENIMENT

Cât plătește Primăria Alba Iulia pentru repararea mobilierului din secțiile de votare

Publicat

un inspector școlar din alba, pe lista candidaților la camera

Primăria din Alba Iulia se pregătește pentru organizarea alegerilor prezidențiale și parlamentare. Administrația locală din municipiu alocă 100.000 de lei pentru repararea, montarea și demontarea mobilierului specific în secțiile de votare.

Potrivit reprezentanților Primăriei, din totalul de 229 de cabine de vot, 100 necesită reparații. 

Primăria Alba Iulia a lansat vineri o achiziție pentru reparații de mobilier…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Ioan Aurel Pop: Filiala Cluj a Academiei Române și-a onorat spiritul academic. Președinții au fost savanți, nu politruci

Publicat

whatsapp image 2024 10 11 at 11.13.44.jpeg

Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, consideră că filiala din Cluj a Academiei Române și-a onorat întotdeauna spiritul academic și a avut tot timpul savanți la conducere, nu politruci, ceea ce înseamnă onoarea unei instituții și cartea sa de vizită.

Ioan Aurel Pop a declarat, vineri, la UBB Cluj-Napoca, la Zilele Academice Clujene, eveniment care marchează împlinirea a 75 de ani de la înființarea filialei Cluj a Academiei Române, că aceasta se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj-Napoca, subiectul unei noi ÎNȘELĂTORII. „Cardul-fantomă” din mâna lui Emil Boc

Publicat

card fake 1 e1728633198658.jpg

Acum două luni, CTP Cluj a fost subiectul unei înșelătorii în online. O pagină fake promova un card de călătorie pe termen de 6 luni la un preț foarte mic. Înșelătoria a revenit, cardul-fantomă mărindu-și perioada la un an și apelând la un endorser neașteptat,  primarul Emil Boc.

Pagina de Facebook intitulată „Card de transport public Cluj-Napoca” oferă clujenilor  oportunitatea de a achiziționa acest card la un preț de doar 11.69 pentru un an de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O toamnă plină cu evenimente inedite, la Iulius Mall Cluj: expoziție cu roboți gigant, Wedding Days și Târg Handmade

Publicat

iulius mal cluj.jpg

Iulius Mall Cluj este un proiect vibrant, cu evenimente pentru toate tipurile de public, cu un mix de retaileri potrivit pentru fiecare generație, dar și cu experiențe pentru întreaga familie.

Toamna acesta, în Iulius Mall, vor avea loc o varietate de târguri, printre care și: Wedding Days, Handmade, Antichități și Bag Expo. Până pe 11 noiembrie, în Iulius Parc puteți vizita expoziția Transform Robots Alive, unde sunt expuși 14 roboți gigantici.

Târg de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Victorie categorică pentru Sănătatea SP Cluj în fața Olimpiei MCMXII Satu Mare

Publicat

sanatate 1.jpg

Sănătatea SP Cluj a câștigat vineri partida cu SC Olimpia MCMXII Satu Mare. Etapa a VII-a din sezonul regulat al seriei a 10-a din Liga a III-a s-a încheiat cu scorul de 4-0 (3-0) pentru echipa gazdă care a reușit să domine meciul.

„Virușii Verzi” au intrat hotărâți pe teren și au deschis scorul rapid, în minutul 4 al primei reprize, când Creț a înscris după centrarea primită de la Aidoo.

După primul corner al partidei, echipa oaspete a încercat să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe