Connect with us

EVENIMENT

Cât va costa amenajarea sensului giratoriu lângă pasarela din Partoș, la Alba Iulia, pentru acces mai ușor la autostrada A10

Publicat

cât va costa amenajarea sensului giratoriu lângă pasarela din partoș,

Noul sens giratoriu pe care Primăria Alba Iulia vrea să-l construiască lângă pasarela din Partoș este estimat la peste 6 milioane de lei. Prin această amenajare rutieră, primăria vrea să decongestioneze circulația și să organizeze mai bine traficul.

Sensul giratoriu va fi amplasat la ieșire din oraș spre cartierul Partoș, în zona de acces spre șoseaua de centură și apoi spre autostrada A10.

Proiectul se află la dezbatere în comisii și va fi adus în atenția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clujul care a fost în presa vremii. Ziarul Universul, 29 ianuarie 1930: COALIȚIE antimaghiară în alegerile locale din Cluj

Publicat

universul de joi 10 mai 1945.webp.webp

Cluj24 îşi propune prin rubrica de faţă să aducă în atenţia cititorilor săi unele dintre cele mai importante ştiri despre urbea noastră, din urmă cu aproape 100 de ani, aşa cum apăreau ele în presa importantă a vremii. O să aveţi ocazia să citiţi despre evenimente politice importante, unele având multe similitudini cu situaţia Clujului post-1989, dar şi ştiri inedite din viaţa economică, socială şi mondenă a acelor vremuri, cu sprijinul Arcanum.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate remarcabile ale elevilor Liceului Tehnologic Aiud la Carolina Bizfest, Târgul Firmelor de Exercițiu 2024

Publicat

rezultate remarcabile ale elevilor liceului tehnologic aiud la carolina bizfest,

Elevii Liceului Tehnologic Aiud au participat cu două firme de exercițiu la Carolina Bizfest: Târgul Firmelor de Exercițiu de la Alba Iulia, Aediția IV – 2024, unde au obținut rezultate deosebite.

1. PREMIUL I – BATTLE OF THE BUSINESSES

Citește mai departe

EVENIMENT

Nelu Varga mai are un PARTENER la CFR Cluj. Pe cine a ATRAS în acționariatul clubului

Publicat

gheorghe falca e1716105172956 1000x600.jpg

De azi noapte, Nelu Varga mai are un partener la CFR Cluj. Gheorghe Falcă, fostul primar din Arad, a intrat în acționariatul clubului CFR Cluj. Cei doi au oferit informația după victoria cu Farul, 5-1, în ultima etapă din play-off.

Nelu Varga a anunțat inițial că l-a cooptat pe Falcă alături de el la CFR, apoi politicianul a intrat în direct și a confirmat informația. Acesta a fost primar între 2004 și 2016, iar din 2019 e europarlamentar, scrie GSP.

Nelu Varga…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 10.000 de persoane la Sărbătoarea Libertății de la Blaj. Programul de duminică

Publicat

peste 10.000 de persoane la sărbătoarea libertății de la blaj.

Peste 10.000 de persoane au luat parte la acțiunile cultural-artistice organizate în cadrul proiectelor ,,Sărbătoarea Libertății în anul Bicentenarului nașterii lui Avram Iancu” și ,,Alba Etnografică”, desfășurate sâmbătă 18 mai 2024, pe Câmpia Libertății din Blaj.

Citește mai departe