Connect with us

EVENIMENT

Cazul cardiologului de la Iași demonstrează o schimbare de legislație în detrimentul pacienților: „Există țări în Europa care le refolosesc. Reutilizarea lor în România a fost interzisă în iunie 2021”

Publicat

cazul cardiologului de la iași demonstrează o schimbare de legislație

Cazul medicului de la Iași care este acuzat de abuz în serviciu pentru o serie de operații de montare a unor stimulatoare cardiace a devenit subiect de dezbatere a unor practici medicale frecvente în trecut. Doar din 2021 legislația nu mai permite reutilizatrea acestor dispozitive, iar acuzațiile nu vizează operațiile pe care medicul le realiza încă din 2017, dacă se va dovedi că existau astfel de dispozitive medicale în spital. Din păcate însă, aceste stimulatoare sunt foarte costisitoare. Impact.ro a stat de vorbă cu dr. Gabriel Tatu Chițoiu, medic primar cardiologie și medicină internă la Clinica de cardiologie și Medicină Internă din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca și preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, care a explicat concluziile unor studii legate de refolosirea acestor…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șofer din Câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Șofer din câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. unde a

Un tânăr de 29 de ani din Câmpeni a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Calea Moților din Alba Iulia, un autoturism care era condus de un tânăr de 29 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Aiud, prins la pescuit în perioada de prohibiție. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat

bărbat din aiud, prins la pescuit în perioada de prohibiție.

Un bărbat din Aiud a fost prins la pescuit în perioada de prohibiție. Polițiștii i-au deschis dosar penal. Acesta a fost identificat în valea Inzelului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 15 aprilie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat un bărbat de 67 de ani, din Aiud, în timp ce pescuia în Valea Inzelului. Din 9 aprilie, pescuitul prin orice metodă, în perioada de prohibiție, este interzisă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un nou val de praf saharian deasupra României. Unde și când va putea fi observat. Anunțul meteorologilor

Publicat

un nou val de praf saharian deasupra româniei. unde și

Un nou val de praf saharian deasupra României. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că depunerile de praf vor putea fi observate în zonele unde va ploua.

”În perioada 16 aprilie ora 12.00 – 18 aprilie ora 00.00, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de aer va ajunge deasupra României pe parcursul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Imnul echipei naționale de fotbal a României pentru EURO 2024, prezentat de FRF. Cântă Smiley, Andra, Irina Rimes și Măruță

Publicat

video: imnul echipei naționale de fotbal a româniei pentru euro

Imnul echipei naționale de fotbal a României pentru EURO 2024, prezentat de FRF. Federația Română de Fotbal a prezentat marți videoclipul imnului oficial al echipei naționale la EURO 2024. 

Piesa „Visăm Împreună” a fost lansată special pentru acest moment de casa de producție Hahaha Production. Aceasta îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe