Connect with us

EVENIMENT

Cazul de la Caracal: Alte trei victime ale criminalului Gheorghe Dincă, identificate după petele de sânge găsite în casa groazei

Publicat

Ancheta procurorilor DIICOT în cazul crimelor de la Caracal înaintează, fiind identificat profilul ADN al altor cel puţin trei victime ale suspectului Gheorghe Dincă, potrivit unor surse, citate de Adevărul.ro. Femeile trăiesc şi ar fi fost deja audiate de anchetatori.

Citește și Cazul de la Caracal/DIICOT a finalizat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă

În urma cercetărilor la fața locului, procurorii au prelevat zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă, în principal pete de sânge.

Primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiştii în medicină legală indică alte cel puţin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Citește și Şeful Parchetului Judecătoriei Caracal, audiat la Secția de Investigare a infracțiunilor din Justiție

Femeile sunt în viaţă, conform surselor Adevărul, şi chiar ar fi fost audiate de către anchetatori. Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni, judeţul Olt, luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. Ajunsă la imobilul din strada Craiovei, nr. 169, după câteva ore de muncă în grădină, femeia a fost târâtă în încăpere şi violată, dar şi bătută, la final agresorul ameninţând-o că dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate o va omorî. Femeia a povestit pe larg calvarul prin care a trecut şi de ce vreme de luni de zile nu a depus plângere împotriva bărbatului.

Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă bărbatului cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie, aceştia având încredere să o lase pe copilă în preajma lui.

O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând” fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

Suspectul de crimă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, nu însă şi violul asupra acestora, despre Luiza Melencu spunând chiar că a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, de două ori, însă cu acordul fetei, a treia oară fata refuzând şi de aici iscându-se o ceartă care ar fi dus la loviturile aplicate de Dincă, în urma cărora fata a căzut, s-a lovit şi a murit.

sursa: adevărul.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții și acte necesare

Publicat

concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea curții

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții de participare și acte necesare. 

Curtea de Apel Alba Iulia organizează, în data de 25.05.2024, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier:

Perioadă determinată:

  • 1 post grefier cu studii superioare la Judecătoria Alba Iulia (temporar vacant până în luna ianuarie 2026);
  • 1 post grefier cu studii superioare la Tribunalul Hunedoara (temporar vacant până în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

Publicat

foto: maria ciortea, un medic pediatru din ocna mureș cu

Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit marți venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, aceasta a primit din partea reprezentanților administrației locale o plachetă și suma de 1.000 de lei. 

„Ciortea Maria Christina a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani!

Medic pediatru cu o carieră îndelungată este cunoscută la Ocna Mureș ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă. Fie că era soare sau frig și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Publicat

semafor e1684847223690.jpg

Primăria Cluj anunță că începând de miercuri, 24.04.2024, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații:

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 202 (intersecție cu strada Horticultorilor);

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 36 (Grădinița ELF);

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

asfaltare drum lucrari 1000x600.jpeg

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru lucrări de întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară pe drumurile din județ. 

Consiliul Județean Alba a lansat, pe 22 aprilie, în SEAP, o licitație pentru întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară, pe drumurile județene din Alba.

Valoarea totală este estimată la maxim 22.490.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, la data de 31…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe