Connect with us

EVENIMENT

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului

Publicat

masina.jpg

Ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului. Sunt câteva lucrui pe care le puteți face pentru a scăpa de astfel de neplăcere.

În situația în care ați primit un proces-verbal pentru lipsa rovinietei sau peajului după înstrăinarea vehiculului, acest lucru se datorează faptului că nou proprietar nu a efectuat transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculului în termenul prevăzut de lege.

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

IMPORTANT. Târgul locurilor de muncă la Cluj Arena din Cluj-Napoca. Se oferă peste 800 de job-uri

Publicat

cluj arena 1000x600.jpg

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, organizează Târgul Locurilor de Muncă și Orientare în Carieră 2024, eveniment organizat cu sprijinul ANOFM / FII Informat. Evenimentul va avea loc, vineri, în incinta Cluj Arena, între orele 09:00 – 14:00.

Târgul Locurilor de Muncă și de Orientare în Carieră ediția 2024 își propune să reunească, pe de o parte universitățile clujene, mediul preuniversitar, împreună cu mediul de business…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dotări pentru Colegiul „Inochentie Micu Clain” din Blaj: imprimante 3D, roboți cu braț multifuncțional și ochelari VR

Publicat

dotări pentru colegiul „inochentie micu clain” din blaj: imprimante 3d,

Dotări pentru Colegiul „Inochentie Micu Clain” din Blaj. Elevii și profesorii Colegiului Național I.M. Clain din Blaj vor beneficia de un laborator digital inteligent, care va aduce un concept modern de învățare virtuală, adaptat nevoilor unității de învățământ.

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj a lansat pe 16 mai, în SEAP, o licitație pentru dotarea unui laborator inteligent de tipul „smartlab” în cadrul instituției de învățământ.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevă a Seminarului Teologic din Alba Iulia, premiul special la faza națională a Olimpiadei de Religie

Publicat

foto: elevă a seminarului teologic din alba iulia, premiul special

Carina Zbutea, elevă în clasa a VII-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a obținut premiul special la faza națională a Olimpiadei de Religie. 

„În perioada 8-12 mai 2024 s-a desfășurat la Focșani faza națională a Olimpiadei de Religie pentru nivelul gimnazial.

Unitatea noastră a fost reprezentată de către eleva Zbutea Carina din clasa a VII-a A, coordonată cu măiestrie de către doamna prof. dr. Opriș Monica.

Talentata elevă,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Metroul din Cluj, cel mai întârziat proiect la nivel național din PNRR.Clujul, incapabil să ducă proiecte de infrastructură mare

Publicat

metrou psd 800x600.png

După eșecul centurii metropolitane, a cartierului Lombului, apoi cel al Tineretului, și în esență, a tuturor marilor proiecte de infrastructura din Cluj-Napoca, Emil Boc, fără a mai surprinde pe nimeni, împinge spre “linie moartă” și proiectul metroului.

Ieri, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a evidențiat faptul că metroul de la Cluj este cel mai întârziat proiect din Planul Național de Redresare și Reziliență, menționând…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe