Connect with us

EVENIMENT

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului

Publicat

masina.jpg

Ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului. Sunt câteva lucrui pe care le puteți face pentru a scăpa de astfel de neplăcere.

În situația în care ați primit un proces-verbal pentru lipsa rovinietei sau peajului după înstrăinarea vehiculului, acest lucru se datorează faptului că nou proprietar nu a efectuat transcrierea dreptului de proprietate asupra vehiculului în termenul prevăzut de lege.

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Casa Verde Fotovoltaice 2024. Când vor putea fi depuse cereri de finanțare. Buget, reguli, noutăți în cadrul programului

Publicat

casa verde fotovoltaice 2024. când vor putea fi depuse cereri

Casa Verde Fotovoltaice 2024. Programul începe pe 6 septembrie cu sesiunea de înscriere a instalatorilor, a anunțat joi preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Din 27 septembrie vor putea aplica şi persoanele fizice pentru a primi finanţare.

“Ne pregătim de o nouă sesiune pentru Programul ‘Casa Verde Fotovoltaice’ (…) Un calendar pentru sesiunea de anul acesta va începe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Trei clujeni, reținuți pentru RĂPIRE. Au luat cu forța un handicapat din Timișoara în scopul de a-l pune la CERȘIT

Publicat

politie 4 bun 1 e1651236959348.jpg

Trei clujeni au fost reținuți pe polițiști pentru răpire. Aceștia ar fi luat cu forța un handicapat locomotor din Timișoara cu scopul de a-l pune la cerșit.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut trei bărbați pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei trei au fost depistați în colaborare cu IPJ Cluj.

VIDEO….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Corneliu Mureșan: ”Solicit domnului Dumitrel să facă publice costurile amenajării noului sediu de lux al CJ Alba”

Publicat

comunicat corneliu mureșan: ”solicit domnului dumitrel să facă publice costurile

Comunicat Corneliu Mureșan: Solicit domnului Dumitrel să facă publice costurile amenajării noului sediu de lux al CJ Alba și să îl deschidă pentru cetățeni

Consiliul Județean Alba s-a mutat într-un nou sediu în Cetatea Alba Carolina, despre care mass-media și cei care au reușit să pună piciorul în clădire spun că este un adevărat sediu de lux.

Clădirea a fost restaurată în ultimii ani cu milioane de euro,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oferta electorală a PNL Alba pentru parlamentare: cunoscuți, necunoscuți și controversați. Cine sunt candidații de pe listă

Publicat

oferta electorală a pnl alba pentru parlamentare: cunoscuți, necunoscuți și

Oferta electorală a PNL Alba pentru parlamentare: cunoscuți, necunoscuți și controversați. Cine sunt candidații de pe listă.

PNL Alba a stabilit o listă de candidați pentru alegerile parlamentare cu câteva nume necunoscute publicului larg, alături de cele ale unor lideri mai cunoscuți.

Lista va trebui validată în Colegiul Director Județean care va avea loc în data de 12 septembrie, iar ulterior, în data de 16…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe