Connect with us

EVENIMENT

Ce hoteluri rezervă românii când își înșală partenerii

Publicat

Arhivă foto

Românii rezervă pentru aventuri extraconjugale hotelurile cu servicii SPA și piscină. Preferă zonele mai retrase și sunt dispuși să plătească mai mult decât în cazul vacanțelor de familie.

Conform unor studii realizate recent în Statele Unite ale Americii, aproximativ 40% dintre cuplurile necăsătorite și 25% dintre cuplurile căsătorite s-au confruntat cu cel puțin un episod de infidelitate. Același studiu spune că 20% dintre bărbați caută o relație extraconjugală, în timp ce procentul în rândul femeilor este de 13%.

Specialiștii psihoterapeuți sunt de părere că fenomenul relațiilor extraconjugale a fost accentuat de perioada post-pandemică, iar această situație a fost cu siguranță replicată și în România.

Anul trecut, una din trei căsnicii a sfârșit într-un proces de divorț.

Travelminit.ro și hotelierii parteneri au făcut o listă a caracteristicilor căutate de amatorii de aventuri extraconjugale.

Cele mai căutate caracteristici

Cele mai căutate caracteristici pentru hotelurile de cuplu rămân serviciile SPA și piscină interioară sau exterioară, dar la fel de importantă este și poziționarea într-o zona mai retrasă, mai puțin turistică. Sunt preferate hotelurile mari sau proprietățile tip resort cu un număr crescut de camere și mai puțin pensiunile sau proprietățile de tip boutique hotel.

De asemenea, românii sunt dispuși să aleagă hoteluri mai bune pentru aventurile extraconjugale și să plătească mai mult decât în cazul vacanțelor de familie. Se preferă servirea mesei în cameră sau se rezervă zone dedicate din cadrul restaurantelor. Nota de plată este mai mare decât o masa obișnuită de vacanță.

Cea mai preferată destinație

În ceea ce privește destinația preferată pentru astfel de escapade, hotelierii confirmă că se evită zonele turistice cunoscute, mai ales în plin sezon, și că se preferă hotelurile de oraș (Timișoara, Brașov, Oradea, Cluj, București, Iași) sau hotelurile situate într-un cadru natural bogat.

Orașele sunt preferate pentru că oferă cadrul perfect pentru a se pierde în mulțime, există o paletă largă de tipuri de hoteluri sau apartamente închiriate în regim hotelier. La fel de căutate sunt și hotelurile situate în natură, departe de zonele turistice aglomerate.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro ar putea CREȘTE în septembrie la 5 lei

Publicat

euro 2 ok e1658928584829.jpg

De la începutul acestui an volatilitatea cursului euro a fost minimă și s-a menținut în jurul pragului de 4,97 lei.

Miercuri media monedei unice a scăzut marginal de 4,9712 la 4,9710 lei, iar tranzacțiile s-au realizat între 4,969 și 4,972 lei, valori identice cu cele de luni și marți.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro ar putea CREȘTE în septembrie la 5 lei

Majoritatea participanților la sondajul realizat în februarie de către CFA România anticipează o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce firme au depus oferte pentru modernizarea Palatului de Justiție Cluj. Valoarea proiectului, peste 70 de milioane de euro

Publicat

curtea de apel e1641468442626.jpg

Trei asocieri de firme au depus oferte la licitația organizată de Curtea de Apel Cluj pentru proiectare și execuția de reparații capitale și modernizarea clădirii Palatului de Justiție din Cluj-Napoca, proiect cu o valoare estimată de 353.450.340 lei (peste 70 de milioane de euro).

Astfel, până la termenul limită de depunere a ofertelor, 25 martie, au depus oferte trei asocieri de firme de contrucții, unele având în portofoliu lucrări de anvergură…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție, publicată de minister. DOCUMENT

Publicat

lista școlilor și liceelor din alba care primesc bani pentru

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție, publicată de minister. DOCUMENTUL poate fi consultat mai jos. 

Ministerul Educației a publicat lista intermediară care conține punctajele proiectelor depuse pentru renovarea sau construirea de “școli verzi” cu bani din PNRR, componenta C15, Educație.

Proiectele care au obținut peste 70 de puncte obțin contractarea. Un proiect care conține reabilitarea pentru mai multe școli poate primi cel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Valabilitatea adeverinţei care înlocuiește cardul de sănătate a fost prelungită. Ce prevede noul ordin al șefului CNAS

Publicat

valabilitatea adeverinţei care înlocuiește cardul de sănătate a fost prelungită.

Valabilitatea adeverinţei care înlocuiește cardul naţional de asigurări de sănătate până la emiterea cardului duplicat a fost prelungită, printr-un ordin al preşedintelui CNAS, informează un comunicat de presă transmis, miercuri, de instituţie.

Astfel, conform ordinului, adeverinţa înlocuitoare a cardului va fi valabilă până la emiterea cardului duplicat.

„Până acum, durata valabilităţii adeverinţei era de 60 de zile, fiind astfel necesară emiterea periodică a unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe