Connect with us

EVENIMENT

Ce răspunde Nicolae Ciucă, întrebat dacă l-ar vota pe Marcel Ciolacu la prezidențiale

Publicat

ce răspunde nicolae ciucă, întrebat dacă l ar vota pe marcel

Ce răspunde Nicolae Ciucă, întrebat dacă l-ar vota pe Ciolacu la prezidențiale: Tema unui singur candidat la prezidențiale pentru PSD și PNL a fost unul dintre subiectele intens dezbătute în interiorul coaliției de guvernare. 

Întrebat dacă l-ar vota pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă a spus că el nu e membru PSD, dar, dacă ar fi, omologul său „îndeplinește probabil condițiile să fie votat”.

Vezi și: Calendar alegeri 2024. Situație atipică:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vreți să cumpărați un vehicul electric la mâna a doua? Atenție la ÎNȘELĂTORII

Publicat

associative photo unsplash e1721817022604.jpg

Popularitatea vehiculelor electrice este în continuă creștere la nivel mondial. Având în vedere că tot mai mulți șoferi sunt interesați să achiziționeze un vehicul electric, acest nou segment de cerere se reflectă și în piața mașinilor second hand.

„Potrivit lui Matas Buzelis, expert automobilistic din cadrul companiei de date auto carVertical, vânzătorii necinstiți pot modifica kilometrajul mașinilor electrice pentru a ascunde starea reală a bateriei și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Opt persoane au murit în Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. Care au fost principalele cauze

Publicat

video: cum s a petrecut accidentul rutier din alba, în care

Opt persoane au murit pe raza județului Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. De aemenea, 19 persoane au fost rănite grav. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere liceu 2024: Acte necesare pentru înscrierea la liceu, după repartizarea computerizată. Situații speciale și a doua etapă

Publicat

admitere liceu 2024: acte necesare pentru înscrierea la liceu, după

Admitere liceu 2024: După repartizarea computerizată, în perioada 25-20 iulie, elevii depun sau transmit dosarele de înscriere la liceele la care-și vor continua studiile.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie pe bicicletă, lovită de o mașină în centrul Clujului. A fost dusă la spital

Publicat

whatsapp image 2024 07 25 at 08.46.31.jpeg

Un eveniment rutier a avut loc joi dimineață pe strada Emil Isac, din municipiul Cluj-Napoca, iar din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa de pe strada Sindicatelor înspre strada Emil Isac, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei biciclete condusă de o femeie de 42 de ani, din același municipiu, intrând în coliziune cu aceasta.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe