Connect with us

EVENIMENT

Ce se întâmplă dacă nu plătești întreținerea la asociația de proprietari. Proces La Judecătoria Alba Iulia pentru o datorie

Publicat

ce se întâmplă dacă nu plătești întreținerea la asociația de

O asociație de locatari din Alba Iulia a dat un judecată un proprietar, după ce acesta nu și-a mai plătit datoriile timp de mai bine de un an. 

Un proces s-a desfășurat pe rolul instanței din oraș, iar în data de 18 octombrie 2023 magistrații au dat o primă decizie în acest caz. 

Reprezentanții asociației, în primă fază au încercat să rezolve problema cu bărbatul pe cale amiabilă, însă nu au avut succes. Mai exact, acesta nu a răspuns solicitărilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fast-food din Sebeș, închis temporar de Protecția Consumatorului. Ce au găsit inspectorii

Publicat

fast food din sebeș, închis temporar de protecția consumatorului. ce au

Un local de tip fast-food din Sebeș a fost închis temporar de Protecția Consumatorului și proprietarii s-au ales cu o amendă de 10.000 de lei.  

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov a desfășurat o acțiune de control verificare măsuri la operatorul economic Soficris SRL, cu sediul în localitatea Sebeș, județul Alba.

După verificările realizate, comisarii au aplicat următoarele sancțiuni și măsuri:

  • 2 amenzi contravenționale, în valoare de 10.000…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan, evocat la Cluj-Napoca. Boc: Spiritul românesc nu poate fi înfrânt niciodată

Publicat

boc horea 2 e1709122735648.jpg

Zeci de clujeni, printre care și mulți elevi, au participat, miercuri, la ceremonia de comemorare a lui Horea, Cloșca și Crișan, la 239 de ani de când aceştia au fost executați prin tragere pe roată.

Manifestarea a avut loc la Grupul statuar ”Horea, Cloșca și Crișan” din Cluj-Napoca și a fost organizată de Societatea Cultural-Patriotică ”Avram Iancu”, în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Martiriul lui Horea, Cloșca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române. Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”. Program

Publicat

coroane obelisc 1.jpeg

Conducătorii Răscoalei de la 1784, Horea, Cloșca și Crișan, vor fi comemorați miercuri, 28 februarie, la Alba Iulia. Este organizat un eveniment special:

„Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române – Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”.

Manifestările vor debuta la ora 19.00, la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia, cu:

  • intonarea cu chemarea interpretată de Tulnicăresele din Munții Apuseni
  • intrarea cu torțe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai multe blocuri din Alba Iulia vor fi reabilitate energetic. Cine a câștigat contractul de peste 3, 7 milioane de euro

Publicat

mai multe blocuri din alba iulia vor fi reabilitate energetic.

Mai multe blocuri din Alba Iulia vor fi reabilitate energetic printr-o investiție de peste 3,7 milioane euro. Este vorba despre 336 de apartamente din 10 blocuri din municipiu, din mai multe zone ale orașului. 

Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon.

”Am semnat astăzi contractul prin care, cu finanțare prin PNRR, în următoarele 14 luni, blocurile 28 și 13A de pe Bd. Transilvaniei, 11A și 11B de pe strada Vasile Goldiș, C1A de pe Bd….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe