Connect with us

EVENIMENT

Ce spune Toni Grecu despre consilierul-robot Ion: „Mi-ar plăcea să prind ziua în care băieții deștepți din IT vor reuși să construiască și să ne prezinte un prim-ministru robot”. EXCLUSIV

Publicat

ce spune toni grecu despre consilierul robot ion: „mi ar plăcea să

Consilierul-robot Ion, al premierului Nicolae Ciucă, a devenit în nici două săptămâni, de la prezentarea sa publică, unul dintre cele mai populare personaje ale momentului. Iată însă ce spune Toni Grecu, fondatorul grupului de umor Divertis, despre această invenție, în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Rămâne o bucată de tablă cu niște sârme în el”

Toni Grecu afirmă, exclusiv pentru Impact.ro: „Consilierul Ion are un rost numai în măsura în care are pe cine consilia. Nu sunt însă sigur că am un răspuns la așa ceva! Altfel, Ion rămâne doar o bucată de tablă cu niște sârme în el care a reușit să ne mai înveselească frunțile în ultima perioadă de timp”.

Actorul mai e de părere că principala problemă în acest moment nu este însă legată de inteligența artificială: „Nu cred că…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Viitura formată pe râul Arieş a fost tranzitată prin acumularea Mihoieşti. 27 de râuri din 6 județe, peste cotele de atenție

Publicat

video: râul arieș a ieșit din matcă în apuseni. satul

Viitura formată vineri pe râul Arieş a fost tranzitată în condiţii de siguranţă prin acumularea Mihoieşti, arată datele publicate, sâmbătă, de Administraţia Naţională „Apele Române” (ANAR).

Totodată, alte 27 de sectoare de râuri se situează peste cotele de atenţie aferente judeţelor: Alba, Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Bihor și Cluj.

Imagini cu situația de pe Arieș au fost postate și în mediul online.

Reamintim că Râul Arieș a ieșit din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pericol de inundaţii în Cluj. Râuri peste cotele de atenţie şi inundaţie

Publicat

inundatii azi 1.jpeg

Sectoare de râuri de pe raza judeţelor Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud se menţin peste Cotele de inundaţie, în timp ce alte 27 de cursuri de apă, aferente unui număr de şase judeţe, se situează peste Cotele de atenţie, arată datele publicate, sâmbătă, de Administraţia Naţională „Apele Române” (ANAR), transmite Agerpres. 

„Timp de mai bine de 48 de ore, chiar dacă au fost zile libere, gospodarii apelor de la nivelul Apele Române Mureş…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Copac căzut peste o casă, într-un sat din Apuseni. Au intervenit pompierii

Publicat

foto: copac căzut peste o casă, într un sat din apuseni.

Un copac a căzut peste o casă dintr-un sat din Munții Apuseni. Incidentul s-a produs sâmbătă dimineață, au anunțat reprezentanții ISU Alba. 

Secția de pompieri Câmpeni a fost solicitată să intervină în cooperarea cu SVSU Baia de Arieș, în localitatea Hărmănesti pentru degajarea unui arbore căzut pe o locuință.

Autoritățile au transmis că nu s-au înregistrat victime. La fața locului a fost trimisă o autoutilitară a ISU Alba.

Întreaga zonă s-a aflat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gospodării inundate la Bistra, după precipitațiile de vineri. Au intervenit pompierii de la Câmpeni și voluntarii de la SVSU

Publicat

gospodării inundate la bistra, după precipitațiile de vineri. au intervenit

Ca urmare a precipitatiilor de vineri din zona de Nord – Vest a judetului Alba, Sectia de Pompieri Câmpeni a fost solicitată să intervină în comuna Bistra, acolo unde apele Arieșului s-au umflat și au inundat câteva gospodării. 

Pompierii au interenit cu mai multe utilaje, printre care și două motopompe, pentru evacuarea apelor, operațiune la care au participat și voluntarii de la SVSU Bistra.

Din informațiile primite de la SVSU Bistra ar fi vorba de 10 subsoluri și anexe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe