Connect with us

ACTUALITATE

Cel mai mare festival din țară, UNTOLD, caută peste 1.200 de voluntari. Vezi condiții de înscriere

Publicat

voluntari
Untold Festival, recunoscut deja ca cel mai mare festival din Europa, a dat start recrutărilor de voluntari pentru festivalul din 2019, care va avea loc în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca.
Organizatorii evenimentului au anunțat că anul acesta au nevoie de 1.200 de voluntari, iar startul pentru înscrieri s-a dat începând cu 13 mai 2019. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, iar unul dintre avantaje este oportunitatea de a face parte din echipa de festival a marilor vedete care vor urca pe scenă: David Guetta, Martin Garrix, Bastille sau Dimitri Vegas&Like Mike.
Condițiile impuse de organizatori pentru voluntari sunt: vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani.
Perioada de înscriere este 13 mai – 25 mai, iar cei acceptați vor primi răspunsul până în data de 13 iunie.
Cei peste 1.200 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management, iar cei aleși vor primi un echipament, precum și acces la festival.
Organizatorii promit că voluntarii acceptați vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăța cum se lucrează pentru un festival, precum și o experiență unică.

Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe untold.com/volunteers-chapter5.

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

VIDEO. Deputat Băltărețu (USR Cluj): Drumul Apahida – Răscruci, extins la patru benzi. Va avea trei sensuri giratorii

Publicat

drum jucu.jpg

Deputatul USR de Cluj Viorel Băltăreți a anunțat că drumul național DN Apahida – Răscruci se va extinde la patru benzi, cu trei giratorii și a precizat că vestea proastă este că doar cu insistențe se obțin lucruri care sunt firești să se întâmple.

”Într-o localitate ca Jucu, sufocată de trafic, a fost nevoie de insistențe pentru ca proiectul DRDP de modernizare a drumului să includă și giratorii, pentru viraje la stânga spre Cluj.
Colegul nostru, Nicu Borca, consilier local a ridicat problema în Consiliul Local, fără nicio asumare din partea administrației locale.
Pe lângă răspunsul DRDP,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Mesaj de felicitare pentru modul în care a fost tratată o persoană cu dizabilități fizice, la Alba Iulia

Publicat

casa de cultura a sindicatelor 3.jpg

Un cititor Alba24 a transmis miercuri un mesaj pozitiv, de felicitare pentru modul în care fratele său, persoană cu dizabilități fizice, a fost tratat în Alba Iulia. 

Cititorul spune că a rămas cu o impresie plăcută după ce a interacționat cu personalul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și cu cel al firmei care transportă turiști în perimetrul Cetății Alba Carolina, cu mașinile electrice. 

”Într-o perioadă în care ne inundă știrile negative, alarmiste, în care avem impresia că nimic bun nu se mai întâmplă, că toți se lasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

AMENDĂ de 6.000 de lei pentru un angajator din Cluj. Un MINOR zilier lucra 8 ore/zi, nu 6, conform legii

Publicat

sediu itm e1591862340770.jpg

În perioada 19 – 23 septembrie 2022  ITM Cluj a desfășurat, în cadrul unei campanii organizate la nivel naţional, acţiuni de verificare a modului  în care beneficiarii respectă prevederile Legii 52/2011, privind exercitarea unor activități  cu caracter ocazional desfășurate de către zilieri. Un angajator a fost amendat cu 6.000 de lei pentru că un minor zilier lucra 8 ore/zi, nu 6 așa cum prevede legea.

„Obiectivele campaniei:

–      Identificarea beneficiarilor care folosesc zilieri si luarea masurilor care se impun pentru nerespectarea de catre acestia a prevederilor Legii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Vineri și sâmbătă, la Alba Iulia: Colocviile Romanului Românesc Contemporan. Participă scriitori și critici literari din țară

Publicat

c14 1 1000x600.jpg

Vineri și sâmbătă, la Alba Iulia se desfășoară Colocviile Romanului Românesc Contemporan, ediția a XV-a. Scriitori și critici literari din toată țara vin să dezbată pe tema Proza de azi: „Memorie și ficțiune în roman”.

Este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, un proiect cultural de importanță națională al Uniunii Scriitorilor din România.

Locația manifestărilor este Sala Senatului Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sesiuni…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe