Connect with us

EVENIMENT

Cele 5 reguli de aur pe care Carmen Brumă le respectă cu strictețe în timpul postului. Nu se abate niciodată de la ele

Publicat

cele 5 reguli de aur pe care carmen brumă le

Carmen Brumă a vorbit despre cele cinci reguli pe care le respectă cu strictețe, în timpul postului. Partenera de viață a lui Mircea Badea a reactivat aceste reguli acum, de când s-a intrat în Postul Crăciunului. Și alte vedete vor ține Postul Crăciunului, vedeți mai jos cum fac să reziste atâtea zile tentațiilor.

Cele 5 reguli de aur pe care Carmen Brumă le respectă cu strictețe în timpul postului

Vedetele au intrat și ele în Postul Crăciunului. Vedeți în rândurile următoare ce alimente consumă vedete precum Carmen Brumă, Sofia Vicoveanca sau Saveta Bogdan. După cum tată lumea știe, Carmen Brumă (45 de ani) este adepta unui stil de viaţă sănătos, aşa că a realizat un program de post şi le-a împărtăşit celor care o urmăresc cele 5 reguli pentru o alimentaţie sănătoasă în acest…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Trei veterane ale muzicii populare refuză să cânte cu Gheorghe Turda, pe scenă, de ziua lui: „Cât eram tinere, de ce nu ne-a chemat?”. Replica artistului. EXCLUSIV

Publicat

trei veterane ale muzicii populare refuză să cânte cu gheorghe

Gheorghe Turda pregătește un concert grandios, cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani, la care a chemat toată crema muzicii populare. Surpriză, însă! Fosta lui iubită din tinerețe, Elena Merișoreanu (75 de ani), ne-a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că nu va onora invitația. Iată și care este motivul pentru care ea și alte două colege de breaslă, cu nume sonore, refuză să cânte, alături de vestitul sărbătorit, la marele lui eveniment, din luna martie, de la Sala Palatului.

De ce i-a refuzat Elena Merișoreanu invitația la concertul din luna martie, de la Sala Palatului

Gheorghe Turda, solistul care pe 6 martie împlinește 75 de ani, vârstă pe care însă reușește să o ascundă cu succes, datorită unui stil de viață sănătos, pregătește un spectacol fastuos, la Sala Palatului. În…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Circulație cu restricții pe DN1 în județul Vâlcea

Publicat

valea oltului

Traficul se desfășoară cu restricții miercuri, 1 februarie, pe DN7 în județul Vâlcea, unde se acționează pentru toaletarea vegetației din apropierea carosabilului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, miercuri, 1 februarie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației din apropierea carosabilului.

Lucerările se efectuează pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri – 204+300 metri, în extravilanul localității Brezoi, județul Vâlcea.

Circulația rutieră se va opri în reprize de câte 20 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

INFOTRAFIC: Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din șapte județe

Publicat

deszapezire1.jpg

Centrul INFOTRAFIC anunță că miercuri dimineață se circulă în condiții de iarnă pe drumuri din zona montană și șapte județe, unde se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, lmiercuri, 1 februarie 2023, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă din cauza condițiilor meteorologice sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Sunt semnalate condiții de polei pe DN 18B Târgu Lăpuș – Cernești, județul Maramureș, unde se acționează cu material antiderapant.

În zona montană a județelor Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Maramureș precipitațiile sunt sub formă de ninsoare.

Pe artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, fără precipitații.

Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

Dacă partea carosabilă este umedă sau alunecoasă, reduceți viteza pentru a putea opri în siguranţă dacă situația o impune, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Lovitură dură pentru familia lui Alexandru Arșinel. Un nou necaz s-a abătut asupra lor. „Sperăm să fie bine”

Publicat

lovitură dură pentru familia lui alexandru arșinel. un nou necaz

Familia regretatului artist Alexandru Arșinel trece printr-un nou moment de cumpănă. Necazurile par să nu se mai termine pentru aceștia, acum fiind vorba de Marile, soția fostului mare actor. Cea care i-a fost alături 56 de ani a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit femeia.

Momente grele pentru familia lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arsinel a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Marinela, cea de care s-a îndrăgostit iremediabil, vreme de mai bine de 55 de ani. Dacă pe marele artist îl cunoștea o lume întreagă, soția sa a preferat să stea destul de departe de lumina reflectoarelor, dar mereu acolo să-l susțină la bine și la greu.

Odată cu plecarea lui la cele sfinte, pe 29 septembrie 2022, femeia a rămas fără soțul care a adorat-o și alături de care a avut o viață de familie discretă și…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe