Connect with us

EVENIMENT

Centrala nucleară ucraineană din regiunea Nikolaev, atacată de trupele rusești. Zelenski: „Rusia pune în pericol întreaga lume”

Publicat

 

În această dimineață, trupele rusești au reușit să lovească centrala nucleară Pivdennoukrainsk, localizată în regiunea Nikolaev din sudul Ucrainei, însă reactoarele acesteia nu au fost avariate astfel că funcționează normal în continuare, a transmis compania nucleară de stat ucraineană Energoatom, conform Reuters.

Trupele rusești au lovit centrala nucleară ucraineană din regiunea Nikolaev

Se pare că o explozie s-a petrecut la 300 de metri de reactoare și a avariat clădirile centralei la scurt timp după miezul nopții, a precizat Energoatom într-un comunicat.

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ASF are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a site-urilor entităţilor neautorizate care operează pe teritoriul României

Publicat

asf are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a site-urilor entităţilor neautorizate care operează pe teritoriul României.

Asta după ce, în ultimul an, a constatat că sunt tot mai prezente în reţelele de socializare, a declarat, miercuri, Ovidiu Petru, director general Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare din ASF, citat de Agerpres.

“Avem o propunere zicem noi nu curajoasă, dar foarte necesară, şi care necesită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, după un scandal în familie. Soția lui a sunat la 112

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, după un scandal în familie. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Potrivit IPJ Alba, incidentul a fost semnalat marți, 16 aprilie, în jurul orei 18.46. O femeie de 55 de ani, din Aiud, a sesizat Poliția Municipiului Aiud, prin 112. Reclama că soțul său face scandal.

Polițiștii deplasați la locuința celor doi. Din primele cercetări, a rezultat că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Propaganda rusă a încercat subminarea încrederii în Armata Română în rândul cetățenilor. Raport al CSAT

Publicat

propaganda rusă a încercat subminarea încrederii în armata română în

Propaganda rusă a încercat subminarea încrederii în Armata Română. Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a detaliat în raportul pe activitate pe anul 2023 care au fost principalele obiective ale serviciilor de informații ”ostile”.

Unul dintre aspecteel amintite de raport este subminarea, prin dezinformare şi propagandă a încrederii românilor în Armată şi aliaţi, în factorul decizional şi în capacitatea instituţiei militare naţionale de a-şi îndeplini misiunile,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Îmbunătățiri la Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă. Cum vor fi localizate apelurile 112. Legea a fost promulgată

Publicat

Îmbunătățiri la sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă. cum

Îmbunătățiri la Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă. Este vorba despre un nou tip de localizare cu acurateţe crescută a apelurilor la 112. Legea care aprobă OUG în acest sens a fost promulgată miercuri. 

Ordonanţa de Urgenţă adoptată în mai anul trecut de Executiv prevede implementarea unor măsuri de creştere a preciziei localizării apelurilor efectuate la 112.

Acest nou tip de localizare este furnizat doar pe timpul gestionării unei situaţii de urgenţă….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe