Connect with us

EVENIMENT

Centru de prelucrare a laptelui din Munții Apuseni, închis de DSVSA. Au fost descoperite urme de șoareci și multe alte probleme

Publicat

centru de prelucrare a laptelui din munții apuseni, închis de

Un centru de prelucrare a laptelui din Munții Apuseni, a fost închis de inspectorii DSVSA Alba, după un control. Este vorba despre un centru din comuna Vidra. 

În urma unui control la unitate au fost depistate mai multe...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ELECTRICA-DEER: Întreruperi de curent la Alba Iulia, Abrud și în alte localități din Alba. Lucrări programate până în 26 iulie

Publicat

electrica deer: Întreruperi de curent în mai multe localități din alba.

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent la Alba Iulia, Abrud și în alte localități din Alba. Furnizarea energiei electrice va fi oprită temporar în mai multe locații. Se fac lucrări de întreținere a rețelei.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT la Sucutard, în Cluj. Două mașini implicate. Două persoane duse la SPITAL

Publicat

accident e1721039994598.jpg

Un accident rutier a avut loc, luni, pe raza localității Sucutard din jud. Cluj. În eveniment au fost implicate două mașini. Două persoane au fost duse la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Sucutard, comuna Geaca. La fața locului s-a deplasat echipajul de la Punctul de Lucru Mociu, iar în accident au fost implicate două autoturisme.

FOTO. ACCIDENT la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AUR: România este cu spatele la zid: astăzi va plăti cea mai SCUMPĂ electricitate din Europa! Dacă va avea de unde să o cumpere

Publicat

curent electric e1609776196527 1.jpg

România este cu spatele la zid, spune AUR: astăzi va plăti cea mai scumpă electricitate din Europa. Dacă va avea de unde să o cumpere.

În vremea asta, ministrul energiei, fiul lui Burduja de la Bancorex și protejatul lui Iohannis, ne spune că va face niște reactoare modulare mici prin 2034 și mii de panouri fotovoltaice prin 2030. Numai ce va face mâine nu ne poate spune.

AUR: România este cu spatele la zid: astăzi va plăti cea mai SCUMPĂ electricitate din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. FOTO. Aproape 700 de copaci pregătiți pentru a aduce natura în proiectul IULIUS de reconversie urbană din Cluj

Publicat

pepiniera iulius 04.jpg

Aproape 700 de arbori cresc în pepiniera IULIUS, găzduită de Stațiunea de Cercetare Horticolă din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

De frumusețea și umbra lor, dar și de aportul adus la calitatea aerului se vor bucura cei care vor lucra, vizita sau dezvolta comunitatea ce se va crea odată cu realizarea celui mai amplu demers de reconversie și regenerară urbană.

VIDEO. FOTO. Aproape 700 de copaci pregătiți pentru a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe