Connect with us

EVENIMENT

Centrul Infotrafic: Aglomerație pe mai multe drumuri din țară. Recomandările polițiștilor

Publicat

coloana masini coada masini trafic aglomeratie 590x354
fotografie cu caracter ilustrativ

Este aglomerație, duminică la amiază pe mai multe drumuri din țară.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, duminică la amiază, 30 aprilie 2023, valorile de trafic pe principalele artere rutiere din țară se prezintă astfel:

– DN 1 Ploiești – Brașov: aglomerație pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, între Breaza și Comarnic, iar pe raza stațiunilor Bușteni și Azuga s-a format coloană de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

– DN 7 Pitești – Sibiu: trafic normal.

– Autostrada A1 București – Pitești: trafic normal.

– Autostrada A2 București – Constanța: trafic intens pe ambele sensuri de mers la km 148, în zona Podului Borcea, unde au loc lucrări de reparații.

– Autostrada A3 București – Ploiești: trafic normal.

– Autostrada A4 Ovidiu – Agigea: trafic îngreunat pe sensul de coborâre către DN 2A, loc. Ovidiu.

– DN 2A (E87), podul Ovidiu/CT: valori de trafic ridicate pe ambele sensuri, cauzate de lucrările de reparații.

„Astăzi și mâine, 30 aprilie respectiv 1 mai, circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în contextul Zilei Muncii pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe DN 7 Pitești  – Râmnicu Vâlcea – Veștem și pe DN 39 Agigea – Mangalia. Restricțiile se aplică astăzi, în intervalul orar 16.00 – 22.00, și mâine, între orele 06.00 – 22.00.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect  față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, după o asigurare corespunzătoare.

De asemenea, șoferii trebuie să evite depășirile riscante și să crească distanța de siguranță între vehicule” au precizat polițiștii.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitații

Publicat

1713701683 nori si soare e1587975866868.jpg

ANM a actualizat prognoza meteo până la mijlocul lunii mai. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în general apropiate de cele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi

Publicat

acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale apusenilor.

Membrii Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat sâmbătă o acțiune umanitară pentru persoanele care locuiesc în zonele greu accesibile din Munții Apuseni.

Astfel, tinerii organizației studențești, însoțiți de părintele Andrei Bâldea, protopop al protoieriei Câmpeni, au vizitat peste 60 de familii din comuna Vidra, oferindu-le în dar pachete cu alimente neperisabile (făină, zahăr, ulei, paste, griș, orez și…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL

Publicat

smurd masina cluj e1634720297384.jpg

O femeie de 30 de ani din Baciu a căzut de la înălțime, duminică. Aceasta a primit îngrijiri la fața locului după care a fost transportată la spital, conștientă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, pe strada Saturn din localitatea Baciu, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a suferit mai multe traumatisme, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime.

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație

Publicat

ce s ar întâmpla dacă un oraș din românia ar trece

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric. Asociația Energie Inteligentă a analizat trei scenarii legate de costuri, pe care le-a adunat într-un studiu. 

Primul studiu privind convertirea energetică a unui oraș din România în full-electric, realizat de Asociația Energia Inteligentă, arată că din trei scenarii analizate (full electric, Mix energetic cu și fără termoficare), scenariul full electric ar aduce cele mai mari creșteri de costuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe