Connect with us

EVENIMENT

Centrul Infotrafic: Restricții de trafic din cauza unor transporturi agabaritice

Publicat

atentie gabarit depasit sursa drdp timisoara
fotografie cu caracter ilustrativ

Poliția Română anunță că vineri seară vor fi impuse restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din cauza a cinci transporturi agabaritice.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, vineri, 25 august, începând cu ora 20.00, se vor efectua patru transporturi agabaritice pe traseul Negoiești – DN 1A – DN 1 – DN 72 – DN 61 – Autostrada A1 – DN 7 – Bascov.

Fiecare transport este format din câte un camion cu mase între 89,5 tone și 94,8 tone.

De asemenea, astăzi, începând cu ora 21.00, se va pune în mișcare un transport pe ruta Agigea Port – A4 – Giurgeni – DN 2A – Slobozia – Urziceni – Buzău – Focșani – Bacău – Roman – Târgu Frumos – Ruginoasa.

Transportul este format dintr-un camion cu înălțimea de 5,35 de metri și masa de 148 de tone.

Transporturile vor fi însoțite de echipaje de poliție rutieră.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Admitere liceu 2024: Acte necesare pentru înscrierea la liceu, după repartizarea computerizată. Situații speciale și a doua etapă

Publicat

admitere liceu 2024: acte necesare pentru înscrierea la liceu, după

Admitere liceu 2024: După repartizarea computerizată, în perioada 25-20 iulie, elevii depun sau transmit dosarele de înscriere la liceele la care-și vor continua studiile.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie pe bicicletă, lovită de o mașină în centrul Clujului. A fost dusă la spital

Publicat

whatsapp image 2024 07 25 at 08.46.31.jpeg

Un eveniment rutier a avut loc joi dimineață pe strada Emil Isac, din municipiul Cluj-Napoca, iar din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa de pe strada Sindicatelor înspre strada Emil Isac, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei biciclete condusă de o femeie de 42 de ani, din același municipiu, intrând în coliziune cu aceasta.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte segmente de autostradă din țară. Zonele în care se fac lucrări

Publicat

restricții de circulație pe a1 sibiu sebeș deva și pe alte segmente

CNAIR a anunțat restricții de circulație, valabile joi, 25 iulie, pe A1 Sibiu – Sebeș – Deva și pe alte segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări în mai multe zone.

Citește mai departe

EVENIMENT

Jason Micu, puștiul cu origini în Cugir care a impresionat o echipă de fotbal din Anglia. Vrea să ajungă la fel de bun ca Neuer

Publicat

jason micu, puștiul cu origini în cugir care a impresionat

Jason Micu își are rădăcinele în Cugir, însă impresionează în Anglia. Este vorba despre un copil în vârstă de opt ani, ai cărui părinți sunt din Cugir, dar în urmă cu 16 ani au plecat în Anglia. 

Citește mai departe