Connect with us

EVENIMENT

CFR Cluj-Petrolul, 1-0. Clujenii țin APROAPE de lider

Publicat

cfr 2.jpg

CFR Cluj a întâlnit, luni seara, pe Petrolul Ploiești, în ultimul meci al etapei a 9-a din Superliga la fotbal. Clujenii ocupau locul 3 înaintea aceste partide cu 16 puncte, în timp ce Petrolul era pe 5, cu 13 puncte. După un meci pe care l-au controlat, însă fără a face un joc foarte bun, clujenii câștigă cu 1-0, gol marcat de Avounou în min.12 și țin aproape de liderul FCSB.

Echipe de start:

CFR CLUJ: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Muhar,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Neconformități la lucrările efectuate pe str. Cetății și str. Tăuțiului din Florești, constatate de primarul Pivariu.

Publicat

neco 2 e1696269600725.jpg

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că, în urma vizitei de luni de pe șantier a constatat probleme la execuția unor sectoare recent asfaltate de pe străzile Cetății și Tăuțiului și a cerut executanților să remedieze de ugență neregulile.

”Avem nevoie să finalizăm aceaste lucrări în cel mai scurt timp cu putință dar neapărat respectând standardele de execuție.
Ultima lucrare de legătură în noua rețea (intersecție Cetății cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Colocviile Romanului Românesc Contemporan, în 4-5 octombrie, la Alba Iulia. Participă scriitori, istorici și critici literari

Publicat

alba iulia cetatea alba carolina drona vremea soare.jpg

A XVI-a ediție a evenimentului Colocviile Romanului Românesc Contemporan se desfășoară în perioada 4-5 octombrie, la Alba Iulia.

Tema din acest an este „Arta romanului”. Evenimentul cultural este organizat în Sala Senatului Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și va fi moderat de istoricul și criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din România.

Colocviile Romanului Românesc Contemporan vor debuta miercuri, 4 octombrie, la ora…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

DEMARARE PROIECT: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din municipiul Sebeș

Publicat

anunț începere ”proiect de investiții în vederea refacerii capacității de

Comunicat de presă: ANUNȚ DEMARARE PROIECT ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din municipiul Sebeș”

PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ

Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație

Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Deputatul Ungureanu: Vestiar cu igrasie și mucegai la Medicală 2. Aici se schimbă 200 de asistente, femei și bărbați

Publicat

medi 1.jpeg

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) a filmat vestiarul Clinicii Medicală 2 unde se schimbă, zilnic, 200 de asistente, infirmiere, bărbați și femei, iar imaginile arată spațiul este cu igrasie și mucegai.

”Acest vestiar a fost autorizat ilegal, în mod repetat de: DSP Cluj, ANMCS (Autoritatea Națională de Management al Calităţii în Sănătate) și de Casa Județeană de Asigurări Cluj.
Toate aceste instituții au responsabilități directe în asigurarea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe