Connect with us

ACTUALITATE

CFR SA continuă lucrările în Gara de Nord pentru ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea gradului de siguranţă a traficului

Publicat

Sucursala Regională CF Bucureşti continuă programul de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura feroviară în zona Gării de Nord, iar în cursul nopţii de 22/23 mai şi 23/24 mai 2019 se va desfăşura cea de-a II-a etapă a lucrărilor de înlocuire aparate de cale şi buraj mecanizat, informează miercuri CFR SA.

Lucrările, executate în regie proprie, cu personal şi utilaje de specialitate, se vor derula în intervalul orar 21:00 – 5:00, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de circulaţie, cu implicaţii reduse în graficul orar al trenurilor care sosesc şi pleacă în/din Gara de Nord.

„Programul de întreţinere şi reparaţii curente la aparatele de cale are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea gradului de siguranţă a traficului, la intrarea şi ieşirea în/din staţia Bucureşti Nord”, afirmă CFR SA, într-un comunicat postat pe pagina proprie de Facebook.

Lucrările ce se vor executa presupun înlocuirea aparatelor de cale, buraj mecanizat cu maşini grele de cale, restabilirea completă a calităţilor drenante ale pietrei sparte, refacerea omogenităţii şi elasticităţii stratului de piatră spartă şi eliminarea materialelor uzate din componenţa căii adiacentă aparatelor de cale înlocuite. Scopul este îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză pe aparatele de cale şi creşterea gradului de siguranţă.

Compania va executa aceste lucrări din fonduri proprii. AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, cere Poliției Locale să amendeze șoferii care își lasă mașinile pe trotuar

Publicat

masini pe trotuar scaled e1664367713638 1000x600.jpg

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, spune că a cerut Poliției Locale să îi amendeze pe șoferii care își lasă mașinile pe trotuar. 

Acesta a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii realizate de curând, care arată lipsa de disciplină în trafic. 

În același timp, viceprimarul Popescu spune că știe și că locurile de parcare sunt puține.

”Nu pot accepta bătaia de joc la adresa pietonilor din Alba Iulia. Dacă asta e singura soluție, vom da amenzi!

Mă alătur, ca cetățean, înainte de orice, albaiulienilor care sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Duminică, 2 octombrie: „Povestea Încoronării”, reconstituită în Parcul Avram Iancu din Blaj

Publicat

reconstituire incoronare blaj mai 2022 e1664365676796 1000x600.jpg

Duminică, 2 octombrie, de la ora 17:00, în Parcul Avram Iancu, blăjenii vor ocazia să asiste la reconstituirea încoronării regelui Ferdinand I și a reginei Maria, ca suverani ai României Mari, cu ocazia aniversării a o sută de ani de la evenimentul istoric de la Alba Iulia. Istorici și voluntari ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia „vor da viață” personalităților istorice participante la Încoronare, atracția principală fiind primul cuplu regal al României Mari. Cu această ocazie va fi vernisată și o expoziție dedicată Încoronării de la Alba Iulia,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Reţea de tăiere ilegală de arbori, spălare de bani şi evaziune fiscală. Aproape 150 de percheziţii, două la firme din Cluj

Publicat

padure defrisare e1583317993967.jpg

O reţea naţională de tăiere ilegală de arbori, evaziune fiscală şi spălare de bani a fost depistată de poliţişti, care fac aproape 146 de percheziţii în mai multe judeţe, printre care şi Clujul.

Aproape 150 de percheziţii, două la firme din Cluj

„La data de 28 septembrie a.c., Poliţia Română, prin Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice – I.G.P.R., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pune în aplicare 146 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti (1) şi judeţele Alba (2), Bacău…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

A furat un telefon mobil, dintr-un atelier de service auto. Bărbat din Teiuș, cercetat penal

Publicat

telefon mobil smartphone spart alba24 sursa 1000x600.jpg

Un bărbat din Teiuș este cercetat penal pentru furt după ce a sustras un telefon mobil, dintr-un atelier auto. Polițiștii au recuperat prejudiciul.

Potrivit IPJ Alba, marți, 27 septembrie, polițiștii din Teiuș au identificat un bărbat de 46 de ani, din Teiuș, ca persoană bănuită de furtul unui telefon mobil, faptă sesizată poliție în aceeași zi.

Marți după-amiaza, în timp ce se afla într-un atelier auto, ar fi profitat de neatenția unui bărbat și i-ar fi sustras telefonul mobil.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit păgubitului. Față de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe