Connect with us

ACTUALITATE

CHEF cu 116 persoane SPART de poliţiştii clujeni. Amenzi de peste 50.000 de lei

Publicat

actiune politie.jpg

Poliţiştii clujeni au depistat două petreceri la care nu erau respectate măsurile pandemice. Într-un caz au fost depistate 116 persoane. În total, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 50.000 de lei.

Verificări în sălile de jocuri de noroc

„În noaptea de 14/15 ianuarie a.c., în intervalul orar 22.00-02.00, polițiștii din cadrului Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale de către operatorii sălilor de jocuri de noroc din municipiul Cluj-Napoca.

De asemenea, în cadrul activității, alături de jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile, acțiunile derulate au vizat verificarea respectării normelor impuse în contextul pandemic, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19 și asigurarea unui climat optim de siguranţă comunității.

Astfel, au fost legitimate peste 130 de persoane, fiind derulate controale în 14 societăți de profil.

Constatările privind abaterile de la normele legale au condus la aplicarea a 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.600 de lei.

Chef cu 116 persoane

Exemplu semnificativ din cadrul acțiunii

În cadrul activităților demarate, s-a constatat faptul că, în interiorul unui local situat în centrul municipiului, se desfășoară un eveniment privat, cu participarea mai multor persoane, fiind astfel încălcate prevederile legale impuse în contextul pandemic.

Au fost identificate 116 persoane, precum și organizatorul evenimentului, căruia i-a fost aplicată o sancțiune…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Proiect de 12,3 milioane de lei pentru eliminarea deșeurilor de la rampa temporară de la Pata Rât din Cluj-Napoca

Publicat

1679402541 patarat.jpg

Clujul va dezafecta rampa temporară de deșeuri municipale, din vecinătatea depozitului vechi Pata Rât. Acest lucru se va face prin intermediul unui proiect european.

Conferința de lansare a proiectului european de dezafectare a rampei temporare de gunoi a avut loc în prezența ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna.

Proiect de 12,3 milioane de lei pentru eliminarea deșeurilor de la rampa temporară de la Pata Rât din Cluj-Napoca

Rampa trmporară va fi dezafectată prin intermediul unui proiect de 12 milioane de lei care beneficiază de fonduri norvegiene, dar și de fonduri puse la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un tânăr din municipiul Botoșani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan, fără permis

Publicat

razie 6 1000x600.jpeg

La data de 20 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani-Biroul Rutier au oprit pentru control, în zona Parcului de Agrement Cornișa, unautoturism, condus de un tânăr, din municipiul Botoșani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Din verificări, a rezultat faptul că autoturismul pe care îl conducea, aparține unei rude, care se afla în autoturism, în calitate de pasager.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tánczos Barna, anunț de la Cluj despre Rabla Locală. Când începe înscrierea în programul „mașină veche contra bani”

Publicat

1679399361 rabla 1 e1552142452167.jpg

Anunțat încă de anul trecut, noul program Rabla Locală, prin care posesorii de mașimi vechi le vor putea preda și primi bani de la primării va începe în luna aprilie, a anunțat la Cluj ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna. 

Mai exact, înscrierea în program va începe la 21 aprilie, iar cei care își vor casa autoturismele vechi vor primi 3.000 de lei.

Tánczos Barna, anunț de la Cluj despre Rabla Locală. Când începe înscrierea în programul „mașină veche contra bani”

„Programul va începe în data de 21 aprilie. Înainte se va derula sesiunea de înscriere a UAT-urilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

CTP Cluj-Napoca: INVESTIȚIE de peste 16 milioane euro în 18 autobuze ,,verzi’’

Publicat

ctp 1.jpg

Vineri, 17 martie, în Sala de sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, a fost semnat contractul de furnizare pentru un număr de 18 autobuze electrice articulate Solaris Urbino, cu o lungime de 18 metri şi capacitate de 131 persoane. Valoarea investiției depășește 16 milioane euro și este asigurată de Primăria Cluj-Napoca printr-un proiect cu fonduri europene, se arată în comunicatul CTP Cluj-Napoca.

„Actualmente, 50% din flota de transport în comun a municipiului este verde și nepoluantă. Noile autobuze electrice se vor alătura flotei CTP în cursul următoarelor 12 luni.

În funcție de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe