Connect with us

EVENIMENT

CIL BLAJ – CSM Unirea Alba Iulia, vineri în Liga a III-a. Declarații înainte de meci

Publicat

cil blaj – csm unirea alba iulia, vineri în liga

CSM Unirea Alba Iulia întâlnește vineri, în deplasare, echipa CIL Blaj, de la ora 15:00 într-un meci care se anunță greu pentru ambele echipe. 

CSM Unirea se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a III-a, cu 14 puncte (același cu locul I, ACS Mediaș, care are un golaveraj mai bun) în timp ce echipa din Blaj este pe locul 5, cu 10 puncte.

”Echipa noastră, după o victorie importantă la Reghin, este gata să lupte din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT după ce a provocat accident în timp ce conducea băut și cu permisul suspendat. Ce alcoolemie avea

Publicat

bărbat din alba iulia, reȚinut după ce a provocat accident

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut după ce a provocat accident rutier, în timp ce conducea băut și cu permisul suspendat. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Zăvoi din Alba Iulia.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 38…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Averile candidaților din Alba: Cât de bogați sunt politicienii PNL, PSD, USR și AUR care vor să ajungă deputați și senatori

Publicat

averile candidaților din alba: cât de bogați sunt politicienii pnl,

Zeci de terenuri, case, case de vacanță, bijuterii scumpe, și chiar și un salariu lunar de peste 30.000 de euro, se regăsesc în declarațiile de avere ale principalilor candidați din Alba la alegerile parlamentare.

Este vorba despre candidații aflați pe primele poziții din listele PNL, PSD, AUR și USR. Dacă majoritatea dintre ei nu sunt la prima confruntare politică, în listă apar și nume noi. 

În ceea ce privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pianistul Richard Clayderman, concert caritabil la Cluj cu casa închisă. Pentru ce se strâng banii

Publicat

rich 2 e1728550718167.jpg

Asociația „Magnus Prioratus Romaniae” împreuna cu Asociația Culturală „AREXERA” organizează joi, de la ora 19:00, în sala „Auditorium Maximum” din Cluj-Napoca, un concert caritabil susținut de renumitul pianist francez Richard Clayderman, în colaborare cu Filarmonica de Stat Transilvania, toate biletele fiind epuizate.

”Scopul acestui eveniment caritabil constă în premierea a nouă elevi talentați în domeniul muzical care provin din medii cu situații…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal pe o stradă din Cricău: Un bărbat s-a îmbătat și a început să amenințe un vecin. Ce a urmat

Publicat

scandal pe o stradă din cricău: un bărbat s a îmbătat

Un bărbat de 59 de ani din Cricău s-a ales cu un dosar penal, dar și o reținere de 24 de ore, după ce a provocat un scandal în Cricău. 

Din câte se pare, bărbatul era beat și a intrat într-un conflict cu un alt bărbat. Scandalul a degenerat, acesta a luat un obiect contondent în mână și l-a amenințat pe cel cu care se certa.

Ce spun polițiștii

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 octombrie 2024, polițiștii Secției…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe