Connect with us

ACTUALITATE

Cîmpeanu le urează succes tuturor elevilor în noul an şcolar

Publicat

conferinta de presa sorin cimpeanu ministrul educatiei 26072022 06.jpg

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, le urează succes tuturor elevilor în noul an şcolar, care începe luni, iar cadrelor didactice le transmite că prin proiectele noilor legi în domeniu vor redobândi „locul pe care îl merită în societate”.

„Întoarcerea la şcoală după vacanţa de vară este un moment de emoţie pentru profesori, pentru elevii de toate vârstele, dar şi pentru părinţii şi bunicii acestora. Mâine, toţi părinţii şi bunicii care vor dori să fie alături de copii şi să-i însoţească la grădiniţă sau la şcoală o vor putea face! Dragi elevi, data de 5 septembrie marchează începutul unei noi etape în procesul vostru de dezvoltare, etapă care aduce şi noi provocări educaţionale. Vă asigur că tot efortul vostru va merita, pentru că doar prin şcoală veţi fi mai aproape de un viitor mai bun. Suntem mândri de voi şi vă asigurăm că vă vom susţine mereu şi vom căuta cele mai bune soluţii pentru a vă ajuta! Succes în noul an şcolar!”, a scris ministrul Educaţiei.

 

Cîmpeanu le urează succes tuturor elevilor în noul an şcolar: mesaj pentru profesori, educatori şi învăţători

El le transmite profesorilor, educatorilor şi învăţătorilor că sunt cei care pot face şcoala mai bună.

„Vom lucra împreună pentru binele generaţiei de mâine. Apreciez eforturile făcute şi vă felicit pentru că, zilnic, sunteţi şi continuaţi să fiţi un model şi o sursă de inspiraţie pentru copii şi pentru noi toţi. Ne-am asumat o responsabilitate uriaşă, aceea de a forma tinerii şi ştiu că împreună vom reuşi. Prin proiectele noilor legi, profesorul va redobândi locul pe care-l merită în societate. Împreună reaşezăm la locul cuvenit sintagma „Ai carte, ai parte!”. Vom vedea rezultatele într-o societate în care studiile şi competenţele acumulate pe parcursul anilor de şcoală vor conta cu adevărat. Să nu uitaţi că influenţa profesorilor se extinde dincolo de clasă, în viitor! Vă mulţumesc pentru devotamentul dumneavoastră!”, a subliniat Cîmpeanu.

Cîmpeanu le urează succes tuturor elevilor în noul an şcolar: mesaj pentru părinţi şi bunici

Ministrul se adresează şi părinţilor şi bunicilor, pe care îi îndeamnă să fie alături de profesorii care îi îndrumă pe copii pe întreg traseul educaţional.

„Fiţi vocea care transmite încrederea şi optimismul de care copiii şi nepoţii dumneavoastră au nevoie! Continuaţi să credeţi în şcoala românească şi vă garantez că toate schimbările pe care le facem vor lucra pentru binele copiilor. Schimbăm pentru ca şcoala să devină un mediu prietenos pentru toţi! Facem eforturi ca în toate şcolile şi grădiniţele să existe condiţii bune pentru învăţare, pentru ca fiecare copil al acestei ţări să aibă acces la o educaţie de calitate. În acelaşi timp, vă asigur că suntem responsabili şi determinaţi să luăm cele mai bune măsuri pentru ca şcoala cu prezenţă fizică să se desfăşoare în siguranţă”, a mai scris Cîmpeanu în postare. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Se oprește apa la marginea municipiului Botoșani. Anunțul Nova Apaserv

Publicat

1711463397 nova apaserv.jpg

Din cauza unei avarii apărută pe conducta de distribuție apă din Azbo Dn 125 mm, localizată în zona străzii Parcul Tineretului,  S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă, astăzi 26 martie 2024 începând cu ora 14:00, până mâine 27 martie 2024 ora 10:00, către utilizatorii din municipiul Botoșani strada Parcul Tineretului nr. 3, scările A, B, C, Aleea Parcul Tineretului nr. 8, scările A, B, Aleea Zimbrului.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin această intervenție bruscă!”, au transmis reprezentanții Nova APaserv.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ludoteca de la Botoșani, proiectul unic care dă speranțe copiilor cu probleme de vedere sau de auz

Publicat

index 7 1000x600.webp.webp

În municipiul Botoșani se află un centru educațional unicat în România. Este vorba despre o ludotecă specializată pentru copii cu deficiențe de auz și văz. Ludoteca beneficiază de jocuri și materiale didactice personalizate pentru aceste deficiențe, dar și de creații originale, scrie Adevărul.

Copiii la joacă FOTO Adevărul
Copiii la joacă FOTO Adevărul

În România, sunt numeroși copii cu deficiențe de văz și auz care nu au parte de o șansă reală de integrare în societate, mai ales din cauza lipsei spațiilor gratuite pentru terapie sau a materialelor educaționale adaptate nevoilor acestora.

În județul Botoșani, o echipă de voluntari condusă de Laura Dănilă, un apreciat specialist în logopedie și psihologie pediatrică, a reușit, în 2021 să deschisă prima…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Beat criță, așa a condus un bărbat din municipiul Botoșani. Polițiștii l-au dat jos de la volan la Stăuceni

Publicat

razie 4 1000x600.jpeg

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit luni pe drumul național, DN 29D, în comuna Stăuceni, un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Botoșani.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior,  bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe botosani24

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Locuri de muncă disponibile la Botoșani. 492 de locuri pe LISTA comunicată de AJOFM

Publicat

bucatar1.jpg

AJOFM Botoșani a anunțat astăzi că nu mai puțin de 492 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

DIRECTOR TEHNIC SC ELLY FOOD TRADITIONAL SRL; Flamanzi

Tel:0231/552255

MANAGER SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI” BOTOSANI

Str. Marchian nr. 11

Tel:0231/518812

SEF FERMA AGRICOLA SC ELLY FOOD TRADITIONAL SRL; Flamanzi

Tel:0231/552255

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe