Connect with us

EVENIMENT

Cinci persoane transportate la spital după evacuarea mall-ului din cauza unui miros puternic

Publicat

Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu în cursul nopţii de miercuri spre joi, după ce au fost evacuaţi toţi angajaţii şi clienţii din mall-ul din oraş, din cauza unui miros puternic, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Conform sursei citate, este vorba de patru pompieri de la un serviciu privat şi o angajată a mall-ului.

Citește și: Mall-ul Promenada din Sibiu, evacuat din cauza unor scăpări de gaze. Trei pompieri au ajuns la spital

„Au fost efectuate măsurători şi a fost evaluată situaţia în colaborare cu instituţiile competente. Este în curs analizarea situaţiei produse. S-au oferit îngrijiri medicale pentru 5 adulţi care acuzau ameţeli şi stări de vomă şi care, ulterior, au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare”, a anunţat ISU Sibiu.

Pompierii militari şi specialişti CBRN au rămas pentru supravegherea zonei, în mod preventiv.

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat miercuri seara, în jurul orei 22,00, de către pompieri.

„În urma unui apel venit pe numărul de urgenţă 112, în jurul orei 21,55 ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unei situaţii de urgenţă mall-ul din Sibiu. La faţa locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale SMURD şi autospeciala de salvare victime multiple, o autospecială CBRN, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare. Mall-ul a fost evacuat preventiv şi, momentan, specialişti CBRN evaluează situaţia existenta”, comunica, miercuri seara, ISU Sibiu.

Centrul comercial a fost evacuat din cauza unor scăpări de dioxid de carbon de la centrala frigorifică a unui hipermarket, potrivit primelor informaţii furnizate de echipele de intervenţie.

Proprietarii centrului comercial din municipiul Sibiu, inaugurat în 14 noiembrie, au fost amendaţi imediat după deschidere, cu suma de 50.000 de lei, mall-ul neavând autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit unui comunicat de presă al ISU Sibiu. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până în 14 mai. Acte necesare, calendar probe, condiții pentru candidați

Publicat

admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: Până în 14 mai, candidații care doresc să devină agenți de poliție pot transmite cereri de înscriere. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Admiterea se organizează în perioada aprilie – iulie. Cererile de înscriere se trimit la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică de la Galda de Jos va fi modernizat. Valoarea lucrărilor

Publicat

foto: centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la galda

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) din Galda de Jos va fi modernizat și transformat în Centru de Abilitare și Reabilitare (CABR). Investiția de peste 15,6 milioane de lei vizează, printre altele, scăderea consumului anual de energie convențională, utilizarea energiei din surse regenerabile, asigurarea serviciilor de calitate în condiții de siguranță și creșterea gradului de confort a persoanelor adulte cu dizabilități instituționalizate. 

Direcția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Echipa de la Liceul de Informatică din Cluj, premiul I la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Publicat

locul 1.jpeg

Echipa de la Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca a câștigat premiul I, de 3.000 de lei, la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Sucursala Cluj a organizat în premieră semifinala județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” – ediția a II a, competiție de planuri de afaceri.

Competiția este parte a programului național omonim adresat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosarul Mineriadei: fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, puși sub acuzare

Publicat

dosarul mineriadei: fostul premier petre roman și fostul vicepremier gelu voican

Dosarul Mineriadei. Fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu au fost puși sub acuzare de procurorii militari în dosarul „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

De asemenea, au fost puşi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, gl.(r) Vasile Dobrinoiu (fost comandant al Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri a Ministerului de Interne) şi gl.(r) Peter Petre (fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe