Connect with us

EVENIMENT

Cinci polițiști de frontieră din Bihor, mită între 50 de lei şi 100 de euro

Publicat

dga

Cinci polițiști de frontieră din cadrul ITPF Oradea au fost trimiși în judecată pentru luare de mită, a anunțat marți Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Potrivit unui comunicat al DGA, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a cinci poliţişti de frontieră în cadrul ITPF Oradea.

În perioada martie-mai 2021, aceștia au primit de la șoferi ai unor camioane sume de bani cuprinse între 50 de lei şi 100 de euro pentru a reduce timpii de așteptare în coloana ce se formează pe drumul european E60, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu referitoare la carantinarea persoanei și pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu referitoare la controlul documentelor transportatorilor de marfă.

 

Cinci polițiști de frontieră din Bihor, mită între 50 de lei şi 100 de euro: Dosarul a fost trimis Tribunalului Bihor

 

Dosarul a fost trimis Tribunalului Bihor cu propunere de a menţine măsura sechestrului asigurătoriu privind pe unul dintre inculpați, având în vedere că s-a constatat o disproporție între veniturile licite ale acestuia și averea sa.

Cei 5 inculpaţi au fost reținuți și arestați preventiv în perioada 7-17 decembrie 2021, au fost în arest la domiciliu în perioada 17-31 decembrie 2021, iar ulterior au fost plasați sub control judiciar pe o perioadă de 120 de zile. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sună iar sirenele în Ucraina

Publicat

ororile trupelor ruse în ucraina, un „mini auschwitz”. soldații moscovei le au

Autoritățile din Ucraina anunță că rușii au lansat noi atacuri cu rachete, în timp ce sirenele de raid aerian au fost declanșate în mai multe regiuni ale țării.

Ucraina spune că Rusia a lansat luni un nou tir de rachete. În mai multe părți ale țării au fost declanșate alerte aeriene. Sirenele au sunat inclusiv în capitala Kiev.

Purtătorul de cuvânt al forțelor aeriene, Iuriy Ihnat, a confirmat informația.

„Au fost deja lansate rachete”, a spus acesta, potrivit Sky News.

Nu sunt informații despre pagube sau victime.

În ultimele săptămâni, rușii au lansat o serie de atacuri care au vizat instalațiile energetice ale Ucrainei, ceea ce a provocat pene de curent și penurie de apă în întreaga țară. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine este, de fapt, Remus Iosub, câștigătorul de la iUmor. L-a ajutat și Dana Budeanu

Publicat

cine este, de fapt, remus iosub, câștigătorul de la iumor.

Finala show-ului „iUmor“ a adus 13 momente de umor și stand-up comedy care au făcut deliciul juriului, însă publicul a fost cel care a votat câștigătorul. Cel care a pus mâna pe marele premiu este Remus Iosub, devenit celebru pe TikTok cu un personaj care ironizează „bombardierii“.

Cine este câștigătorul de la „iUmor”

Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa sunt cei 13 concurenții care au ajuns în marea finală. Dintre aceștia, cinci au trecut în etapa în care publicul a decis cine este marele câștigător al premilului în valoare de 20.000 de euro.

Remus Iosub a fost desemnat de public câștigătorul „iUmor”, sezonul 13 și a…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se înmulțesc cazuri de variola maimuței în România

Publicat

variola maimutei sursa foto ro vaccinare

Un nou caz de variola maimuței a fost confirmat în România, a anunțat luni Ministerul Sănătății.

Pacientul este un bărbat cu vârsta de 34 de ani, din București. Starea lui de sănătate este bună, au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Până în prezent, în România au fost diagnosticați cu variola maimuței 46 de pacienți.

Conform Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), în total 17 persoane au fost vaccinate împotriva variolei maimuței. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Nicio problemă, să vină să mă salte. Scandal cu liderul AUR, George Simion, la Ministerul Energiei

Publicat

ce s a întâmplat, de fapt, cu george simion la colegiul

Liderul AUR, George Simion, a părăsit sediul Ministerului Energiei, unde se afla pentru a participa la o conferință de presă a ministrului Virgil Popescu. El a fost invitat în două rânduri de jandarmi să părăsească instituția.

„Beneficiarul nu dorește să fiți prezent. Țin să vă aduc la cunoștiință că dacă nu păsăiți de bună voie zona, o să fim nevoiți să vă luăm noi”, i-a spus o reprezentantă a Jandarmeriei liderului AUR.

„Nicio problemă, să vină să mă salte”, a replicat Simion.

După o oră în care a stat în sediul Ministerului Energiei, George Simion a părăsit de bună voie instituția.

„Eu sunt cât se poate de civilizat. Eu vă arăt ce se întâmplă aici – taxa pe soare. (…) Văd că ministrul Energiei este un laș, nu vine la conferința de presă, nu vrea să dea ochi în ohi în ochi cu parlamentarii… Nu vreau să mă cert cu nimeni, nu vreau să fac probleme nimănui… Ce a trebuit să arăt, am atătat – Virgil Popescu fuge de opoziție și fuge de români”, a spus SImion, în timp ce se îndrepta spre ieșirea din instituție.

Virgil Popescu a amânat o conferință de presă cu argumentul că în sală se află și persoane neacreditate, respectiv George Simion. Mediafax

Citește mai departe