Connect with us

EVENIMENT

Cine transmite LIVE Cipru – România (12 octombrie) și Lituania – România (15 octombrie) în Liga Națiunilor. Programul meciurilor

Publicat

cine transmite live cipru – românia (12 octombrie) și lituania

Cine transmite LIVE meciul Cipru – România, în Liga Națiunilor, programat pe data de pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Partida dintre Cipru și România va fi transmisă sâmbătă de Prima TV.

Meciul următor, Lituania – ROMÂNIA, se va desfășura, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Dariaus ir Girėno (Kaunas). Meciul de fotbal Lituania – România va fi difuzat în direct de Antena 1.

Naționala României a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vasile Dîncu critică decizia lui Nicolae Ciucă de a rupe coaliția cu PSD: Democrație cu epoleți

Publicat

vasile dincu facebook1.jpg

Europarlamentarul social-democrat Vasile Dîncu a reacționat vehement la decizia președintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a rupe coaliția de guvernare cu PSD, dar fără a retrage PNL de la guvernare.

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul clujean Vasile Dîncu a acuzat PNL de „inginerii politice” menite să manipuleze electoratul și să creeze false tensiuni în prag de alegeri.

„Domnul Ciucă depășește măsura decenței politice”

Fostul ministru PSD a exprimat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primul portret în ulei al lui Horea, scos la licitație. Lucrarea, realizată de Ioan Costande de la Răhău, a fost găsită în Franța

Publicat

primul portret în ulei al lui horea, scos la licitație.

Primul portret în ulei al lui Horea, pictat de un român, pictorul revoluționar pașoptist ardelean Ioan Costande (1819 – 1879), este scos la licitație, la Casa A 10 by Artmark.

Licitația are loc în cadrul celui mai important eveniment din acest sezon, „Top 100 Mari Maeștri ai Artei Românești”, ce va avea loc în data de 22 octombrie, de la orele 19.00, la Galeriile Artmark din Capitală.

Opera, un ulei pe pânză cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce se întâmplă cu banii primiți necuvenit de pensionari, după recalculare. Senatorii au luat o decizie

Publicat

pensionarii vor putea obține gratuit adeverințele de muncă de la

Ce se întâmplă cu banii primiți necuvenit de pensionari, după recalculare. Este o întrebare la care pensionarii care au primit sume de bani necuvenite din cauza unor erori de calcul, sau de plată a pensiilor așteaptă un răspuns. 

Senatorii au formulat o propunere legislativă în care au decis ce se va întâmpla cu sumele primite din greșeală de pensionari. Aceștia au decis ca sumele să nu fie returnate, se arată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Justin Timberlake va cânta la Electric Castle 2025. Primul nume anunțat de organizatori pentru ediția de anul viitor

Publicat

ec11 jt press.jpg

Unul dintre cei mai mari artiști ai muzicii pop, Justin Timberlake, va fi cap de afiș la ediția din 2025 a festivalului Electric Castle, care va avea loc la Bonțida, între 16 și 20 iulie.

Organizatorii festivalului au confirmat marți, 8 octombrie, prezența superstarului american Justin Timberlake la Bonțida, marcând astfel una dintre cele mai așteptate apariții din istoria evenimentului.

Justin Timberlake va susține primul său concert în România pe scena…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe