Connect with us

EVENIMENT

”Cinema în aer liber” revine în Parcul Titan, cu 21 dintre cele mai bune filme ale ultimilor ani. PROGRAM

Publicat

cinema in aer liber sursa foto primarie3.ro
sursa foto: primarie3.ro

„Cinema în aer liber” revine, din 15 august, în Parcul Titan, cu 21 dintre cele mai bune filme ale ultimilor ani, de la dramă şi thriller, la comedie şi animaţie. Accesul la proiecţii este liber, anunță Primăria Sectorului 3.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, filmele vor putea fi urmărite, timp de patru săptămâni, de marţi până duminică, până în data de 10 septembrie.

În prima săptămână vor rula peliculele „Cei opt munţi”/”Le otto montagne”; „Pentru mine tu eşti Ceauşescu”; „Close” (nominalizat anul acesta la Best Non-English Film la Globurile de aur); „Toate fricile lui Beau”/”Beau is afraid”; „Triunghiul tristeţii”/”Triangle of sadness” (nominalizat la Oscar); „Jucărie nouă”/”Le nouveau jouet”.

În cea de-a doua săptămână de proiecţii, publicul va putea viziona: „Miracol” (premiul „Zilele Filmului Românesc” pentru lungmetraj la TIFF 2022); „Imaculat” (propunerea României pentru o nominalizare la premiile Oscar 2023); „One Piece Film: Red” /(film de animaţie devenit fenomen global); „Decizia de a pleca”/”Decision to leave” (nominalizat la Palme d’Or – Cannes 2022); „Conspiraţie la Cairo”/”Cairo Conspiracy” (nominalizat la premiile Cesar).

În cea de-a treia săptămână, cinefilii vor avea parte de filme precum „Boss”; „Crai Nou” (nominalizat la premiile Gopo 2023 – Cel mai bun film de debut); „After sun: A fost odată ca o vară”; „Inocentul”/”L’innocent” (câştigător al premiului Cesar – Cel mai bun scenariu original); „Grota”/”Il buco” (câştigător al premiului special al juriului – Festivalul de la Veneţia; „Triunghiul tristeţii”/”Triangle of sadness”.

Ultima săptămână de „Cinema în aer liber” propune „Nunţi, botezuri, înmormântări”; „Metronom” (câştigător al premiului pentru regie „Un certain regard” – Cannes 2022); „Ancheta unui scandal” (premiat la Festivalul de Film de la San Sebastian); „Est- Dittatura last minute”; „Conspiraţie la Cairo”/”Cairo Conspiracy”; „KOMPROMAT”.

Proiectate pe o insulă din parc, sub cerul liber, filmele vor putea fi vizionate în condiţiile unei săli de cinema moderne.

Detalii despre filme şi programul complet vor putea fi găsite pe www.primarie3.ro şi www.cinemainaerliber.ro.

sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Universitatea Tehnică Cluj lansează proiectul BIGALPS, o REVOLUȚIE verde în stabilizarea alunecărilor de teren și a eroziunii

Publicat

ut universitatea tehnica e1696315584562.jpg

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) anunță lansarea Proiectului BIGALPS, proiect de tip EIC Transition, care are ca scop revoluționarea domeniului stabilizării pământului.

„Proiectul, finanțat de (EIC) European Innovation Council and SMEs Executive Agency prin programul HORIZON-EIC-2022-TRANSITION-01 și SERI (State Secretariat for Education, Research and Innovation, Elveția), reprezintă primul proiect de acest tip câștigat în România.

Cu ocazia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

După 10 ani de așteptare și încercări, Corina și Silviu și-au îndeplinit VISUL de a deveni PĂRINȚI

Publicat

6 e1696329067176.png

Recunoașterea superputerii mamelor este o continuă poveste în care își fac loc rând pe rând medici ginecologi, asistenți medicali, medici biologi și embriologi, medici neonatologi, dar mai ales viitorii tătici. Astfel, mama devine Soarele în jurul căruia se învârt cele mai importante persoane din viața de gravidă.

Dacă relația dintre o viitoare mamă și medicii care îi monitorizează sarcina e clară, în privința relației de cuplu lucrurile încep să se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi REGLEMENTĂRI de circulație în cartierul clujean GHEORGHENI

Publicat

acces interzis.jpg

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță noi reglementări de circulație în cartierul Gheorgheni, în zona aleilor Herculane și Slănic, după cum urmează:

1) A fost instituit caracterul de „zonă rezidențială” pe:

– aleea Slănic, între str. Alexandru Vaida Voevod și Aleea Herculane;

– aleea Herculane, între aleea Slănic și str. Alexandru Vaida Voevod.

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atacantul olandez Elvis Manu vine la „U” Cluj. Vezi unde a mai jucat până acum

Publicat

elvis manu.jpg

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu, a anunțat managementul echipei de fotbal.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la „U” de la Botev Plovdiv, Bulgaria, echipă pentru care a și evoluat în două partide în acest sezon.

Atacantul olandez Elvis Manu vine la „U” Cluj. Vezi unde a mai jucat până acum

„Noul nostru atacant are în CV cluburi precum Feyenoord Rotterdam, FC Groningen, Excelsior Rotterdam, Wisla Cracovia,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe