Connect with us

EVENIMENT

Ciolacu: Firea este suspendată din funcţiile de conducere. Paul Stănescu – preşedinte interimar la PSD Bucureşti

Publicat

ciolacu îl aprobă pe grindeanu în cazul canalului bâstroe
Arhivă foto

Luni, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că a fost luată decizia de suspendare temporară a Gabrielei Firea din funcțiile de președinte al PSD București și prim-vicepreședinte al partidului. În această perioadă, Paul Stănescu va asigura conducerea interimară a organizației din Capitală.

„Nu există autosuspendare în statut, de aceea s-a şi supus la vot suspendarea pe o perioadă limitată de timp şi numirea domnului Paul Stănescu în funcţia de preşedinte interimar a organizaţiei Bucureşti”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că Gabriela Firea nu a greşit cu nimic, instituţional, în cazul centrelor rezidenţiale pentru vârstnici.

„Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic instituţional. Doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în ceea ce priveşte centrele pentru persoanele cu dizabilităţi. (…)

Nu a avut nicio atribuţie în acest domeniu.

Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă şi, la fel cum am spus şi în Consiliul Politic Naţional, să fie un lucru pe care să îl învăţăm fiecare dintre noi, să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne fotografiază, ne filmează, sunt binevoitori, ca pe urmă să folosească aceste conjuncturi, în care câteodată nu sunt invitaţi, ca să îşi vadă anumite scopuri economice.

Ciolacu: Firea este suspendată din funcţiile de conducere. „ Este suspendată şi din funcţia de prim-vicepreşedinte”

Este un cost mare, dar cred că cu toţii, şi eu şi colegii mei, trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar din când în când în anturaj”, a menţionat Ciolacu.

Întrebat pe ce perioadă este suspendată din funcţii Gabriela Firea, Marcel Ciolacu a spus: „Momentan, conform statutului, nu este o perioadă limitată de timp, până în momentul în care se lămuresc toate lucrurile.

În acest moment este suspendată şi din funcţia de prim-vicepreşedinte”.

Liderul PSD a evitat să răspundă la întrebarea dacă o mai susţine pe Firea pentru a candida la funcţia de primar general al Capitalei.

„În acest moment nu avem alegeri locale, nici generale, nici europarlamentare. Sunt ferm convins că în momentul respectiv o să vorbim despre acest lucru”, a conchis Ciolacu. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Ce au descoperit oamenii legii

Publicat

trafic îngreunat pe dn1, pe raza localității oiejdea. accident rutier

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat luni, 22 aprilie, un control la o societate comercială din Vinerea – Cugir, specializată în comercializarea produselor de protecție a plantelor, în scopul verificării modului în care sunt respectate normele legale privind deținerea acestui tip de produse.

Potrivit IPJ Alba, în urma verificărilor, polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Săptămâna Verde la Școala „Simion Lazăr” Lunca Mureșului. Ateliere în engleză pentru copii, alături de studenți, despre natură

Publicat

săptămâna verde la Școala „simion lazăr” lunca mureșului. ateliere în

Săptămâna Verde la Școala Gimnazială „Simion Lazăr” Lunca Mureșului a debutat cu activități pentru elevi, organizate împreună cu studenți de la Cluj. Copiii au avut ocazia să învețe despre natură și să exerseze limba engleză.

Au fost implicați în proiectul de educație non-formală ”Let’s Celebrate Earth Day Together!”. Acesta a fost realizat în parteneriat cu Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere a Universității…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 564 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 564 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 23 aprilie. Sunt vacante 564 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

Publicat

masini floresti.jpg

Floreștiul e blocat din cauza unei avarii. Conducta principală de canalizare care traversează localitatea s-a spart și se intervine pe DN1, anunță Compania de Apă Someș. Din această cauză se circulă bară la bară.

Deocamdată, reprezentanții companiei nu au putut preciza cât vor dura lucrările.

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

„Urmare a unei avarii la conducta principală de canalizare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe