Connect with us

EVENIMENT

Ciolacu: Firea este suspendată din funcţiile de conducere. Paul Stănescu – preşedinte interimar la PSD Bucureşti

Publicat

ciolacu îl aprobă pe grindeanu în cazul canalului bâstroe
Arhivă foto

Luni, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că a fost luată decizia de suspendare temporară a Gabrielei Firea din funcțiile de președinte al PSD București și prim-vicepreședinte al partidului. În această perioadă, Paul Stănescu va asigura conducerea interimară a organizației din Capitală.

„Nu există autosuspendare în statut, de aceea s-a şi supus la vot suspendarea pe o perioadă limitată de timp şi numirea domnului Paul Stănescu în funcţia de preşedinte interimar a organizaţiei Bucureşti”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că Gabriela Firea nu a greşit cu nimic, instituţional, în cazul centrelor rezidenţiale pentru vârstnici.

„Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic instituţional. Doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în ceea ce priveşte centrele pentru persoanele cu dizabilităţi. (…)

Nu a avut nicio atribuţie în acest domeniu.

Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă şi, la fel cum am spus şi în Consiliul Politic Naţional, să fie un lucru pe care să îl învăţăm fiecare dintre noi, să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne fotografiază, ne filmează, sunt binevoitori, ca pe urmă să folosească aceste conjuncturi, în care câteodată nu sunt invitaţi, ca să îşi vadă anumite scopuri economice.

Ciolacu: Firea este suspendată din funcţiile de conducere. „ Este suspendată şi din funcţia de prim-vicepreşedinte”

Este un cost mare, dar cred că cu toţii, şi eu şi colegii mei, trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar din când în când în anturaj”, a menţionat Ciolacu.

Întrebat pe ce perioadă este suspendată din funcţii Gabriela Firea, Marcel Ciolacu a spus: „Momentan, conform statutului, nu este o perioadă limitată de timp, până în momentul în care se lămuresc toate lucrurile.

În acest moment este suspendată şi din funcţia de prim-vicepreşedinte”.

Liderul PSD a evitat să răspundă la întrebarea dacă o mai susţine pe Firea pentru a candida la funcţia de primar general al Capitalei.

„În acest moment nu avem alegeri locale, nici generale, nici europarlamentare. Sunt ferm convins că în momentul respectiv o să vorbim despre acest lucru”, a conchis Ciolacu. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Via Transilvanica străbătută INTEGRAL, timp de o lună, de 200 de angajați E.ON

Publicat

energia e.on x via transilvanica septembrie 2023 1.jpeg

De la începutul lunii septembrie și până luni, 2 octombrie, 32 de echipe formate din 200 de angajați ai companiei E.ON au dus #EnergiaLuiÎmpreună pe potecile de pe Via Transilvanica, primul traseu turistic de lungă distanță din România. În total, au fost făcuți 11 milioane de pași de către toți cei care au participat, însumând 8.300 de kilometri.

energia e.on x via transilvanica septembrie 2023 (4)

· Cei 1.400 de kilometri ai acestui traseu, din Putna și până la Drobeta-Turnu Severin, au fost parcurși…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș: Se execută foraje pentru montarea pompelor de căldură

Publicat

foto: stadiul lucrărilor de reabilitare termică a liceului teoretic teiuș:

Lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș avansează în ritm alert. Constructorul lucrează la realizarea forajelor necesare amplasarea pompelor de căldură. De asemenea, se lucrează de zor la izolațiile interioare.

Primăria Teiuș a anunțat că angajații firmei de construcții care execută lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș lucrează la realizarea forajelor ce pot atinge adâncimi de peste 100 metri. Forajele sunt necesare montării…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident între Alba Iulia și Micești. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada

Publicat

accident între alba iulia și micești. o femeie a fost

O femeie a fost surprinsă și accidentată, de un autoturism, în timp ce traversa strada Calea Moților din Alba Iulia, au transmis marți reprezentanții IPJ Alba. 

Accidentul s-a produs în zona intesecției cu strada Albac.

Din primele date, rezultă că aceasta era angajată în traversarea străzii, prin loc nepermis, spun polițiștii.

”Victima primește îngrijiri medicale la fața locului. Cercetarea este în desfășurare” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Foto:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujul are un nou TRASEU turistic, extrem de spectaculos

Publicat

1 6 e1696318642328.jpeg

Un nou traseu turistic, extrem de spectaculos, care cu siguranță va intra în topul celor mai frumoase trasee turistice din județ, a fost marcat la sfârșitul săptămânii trecute, de către angajații și voluntarii Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, instituție de interes județean subordonată Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu angajații centrului de inginerie Bosch din Cluj.

amplasare traseu

„Traseul, aflat în cea mai mare parte pe raza comunei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe