Connect with us

EVENIMENT

Circulația rutieră va fi restricționată în acest weekend pentru organizarea unei competiții sportive

Publicat

cu bicicleta la mare eveniment fb arhiva foto 1
sursa foto: Facebook / Cu bicicleta la mare, arhivă foto

Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație pe mai multe drumuri în acest weekend, în contextul organizării unei competiții sportive.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în acest weekend, 26 și 27 mai, se desfășoară manifestarea sportivă „Cu bicicleta la mare”, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pe jumătate de cale pe mai multe artere rutiere, astfel:

– sâmbătă, 27 mai, trafic restricționat pe ruta: DN3 – Ștefănești – Lehliu – Lehliu-Gară (DN3) – DN 3 – DJ 201B – Orezu (DJ201B) – Albești (DJ201) – Ciulnița (DJ 201) – Slobozia (DJ 201) – DN 21 – DN 2A – Amara (DN 2C).

– duminică, 28 mai, trafic restricționat pe ruta: Amara – DN 2C – Slobozia (DN 2A) – DN 21 – Cosambești (DJ201) – Suditi – Saveni (DJ 201) – Țăndarei (DJ201) – Giurgeni – DN2A – Hârșova – Mihail Kogălniceanu – DN2A – Lumina – DN 22 – Năvodari (DJ 226).

sursa foto: Facebook / Cu bicicleta la mare, arhivă foto

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

8 – 12 iulie: Trageri și distrugeri de exploziv real în poligonul de la Micești. Accesul pe drumurile din zonă, interzis

Publicat

8 – 12 iulie: trageri și distrugeri de exploziv real

Trageri și distrugeri de exploziv real în poligonul de la Micești. În perioada 8 – 12 iulie, în poligonul din Micești vor fi executate trageri și distrugeri cu exploziv material real, au transmis reprezentanții UM 01684. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Mobilier școlar nou pentru unitățile de învățământ din Teiuș. Investiție de peste 590.000 de lei, finanțată prin PNRR

Publicat

mobilier școlar nou pentru unitățile de învățământ din teiuș. investiție

Mobilier școlar nou pentru unitățile de învățământ din Teiuș. Primăria Teiuș a lansat pe 5 iulie, o licitație pentru achiziția de mobilier pentru dotarea sălilor de clasă/sălilor de grupă, pentru laboratoarele multidisciplinare și cabinetele de asistență psihopedagogică din cadrul unităților de învățământ din Teiuș.

Citește mai departe

EVENIMENT

Sport a la Cluj. CS Universitatea Cluj, TRADIȚIE și performanță. Ovidiu Vasu (director): Avem deja 57 de medalii de AUR în 2024

Publicat

u 12 e1720093371710.jpg

Clubul Sportiv Universitatea Cluj. „100 ani de muncă, entuziasm, confruntări sportive pe pistele și terenurile de joc sau în sălile de sport”, scrie în prefața monografiei clubului apărută cu ocazia centenarului. 1919-2024, adică 105 ani de împliniri, bucurii, tristeți, greutăți, obstacole, permanență și existență perpetuă a ideii „U”. „U” reprezintă tradiţia sportivă, continuitatea şi performanţa în sport, de la 1919 şi până în prezent, fiind una…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pacienții din România vor beneficia gratuit de servicii pentru terapia durerii. Legea, publicată în Monitorul Oficial

Publicat

pacienții din românia vor beneficia gratuit de servicii pentru terapia

Pacienții din România vor beneficia gratuit de servicii pentru terapia durerii. Românii vor putea apela de la începutul lunii octombrie la servicii medicale pentru terapia durerii, dacă nu se vindecă de simptome. Aceste servicii presupun diagnosticare, tratament și monitorizare a pacienților cu dureri acute sau cronice.

Citește mai departe