Connect with us

EVENIMENT

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendulă pe distanţa Piaţa Sudului – Berceni

Publicat

metrou
fotografie cu caracter ilustrativ

Circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată vineri, 10 martie 2023, pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe şina a-III-a la staţia Piaţa Sudului, informează Metrorex.

Pe distanţa Piaţa Sudului – Berceni circulaţia se desfăşoară în sistem pendulă, iar pe relaţia Pipera -Piaţa Sudului circulaţia se desfăşoară normal.

„Astăzi, 10.03.2023, începând cu ora 12:10, circulaţia a fost reorganizată pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe şina a-III-a la staţia Piaţa Sudului. Pe distanţa Piaţa Sudului – Berceni circulaţia se desfăşoară în sistem pendulă, iar pe relaţia Pipera-Piaţa Sudului circulaţia se desfăşoară normal. Personalul Metrorex intervine în aceste momente pentru remedierea situaţiei şi reluarea circulaţiei în condiţii normale.
Călătorii sunt informaţi despre reorganizarea circulaţiei prin sistemul de sonorizare din staţii şi nivel vestibul. Menţionăm că circulaţia şi siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată în anunţul transmis de Metrorex. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primele Denii din Postul Paștelui 2024. Semnificații pentru credincioși. Program liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia

Publicat

primele denii din postul paștelui 2024. semnificații pentru credincioși. program

Primele Denii din Postul Paștelui 2024. Credincioșii participă la aceste slujbe religioase, oficiate și la Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia, în a cincea săptămână a postului.

Este vorba despre Denia Canonului Mare – miercuri şi Denia Acatistului Bunei Vestiri – vineri.

Denia este slujba Utreniei de a doua zi oficiată în ajun, seara.

Primele Denii din Postul Paștelui 2024. Semnificații

Deniile din săptămâna a cincea a Postului Mare au o rânduială diferită de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mădălina, îndrăgostită iremediabil de zbor. Pilotează avioane pentru Wizz Air de pe baza de la Cluj

Publicat

mada 4 e1713261509176.jpg

Mădălina Grozav a prins de mică dragoste de zbor și și-a urmărit pasiunea până a ajuns să piloteze avioane de linie. Acum e first officer, copilot la baza din Cluj a companiei aeriene Wizz Air, și a acumulat aproximativ 1800 de ore de zbor. Peste doi ani, tânăra de 29 de ani îi va saluta pe pasageri din postura de căpitan de aeronavă.

Mădălina s-a născut în Maramureș, a trăit o perioadă în Marea Britanie, dar s-a stabilit de mai mulți ani la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tată. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a născut un băiețel

Publicat

fotbalistul albaiulian gicu grozav a devenit tată. soția acestuia, handbalista

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tată. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a născut marți un băiețel.

Sorina Tîrcă Grozav, fiica fostei mari handbaliste Mariana Tîrcă, a născut marți, la Maternitatea din Brașov, un băiețel perfect sănătos, care va avea numele Cezar, scrie prosport.ro.

Băiețelul a venit pe lume la ora 10:00. Acesta a primit nota 10 din partea medicilor și a avut o greutate de 3.150 grame.

Gicu Grozav a fost prezent lângă sala de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxele plătite de studenți la universitate nu pot fi modificate pe parcursul perioadei de studii. Modificare în lege

Publicat

taxele plătite de studenți la universitate nu pot fi modificate

Taxele pe care trebuie să le plătească studenții la universitate nu pot fi majorate pe parcursul ciclului de studii. Legea învățământului superior a fost modificată printr-un act normativ publicat în Monitorul Oficial.

Modificările sunt introduse prin Legea 98/15 aprilie 2024. Inițiativa este ca taxele de şcolarizare să fie comunicate candidaţilor din timp. De asemenea, să nu poată fi modificate de instituţiile de învăţământ superior pe perioada unui ciclu de studii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe