Connect with us

EVENIMENT

Circulație feroviară întreruptă pe Magistrala 300 în județul Mureș. Două trenuri de călători, afectate

Publicat

arhiva foto

Circulația feroviară a fost întreruptă, miercuri, 16 septembrie, pe magistrala 300, între stațiile CF Bea și Moreni, în județul Mureș, din cauza unui tren marfar deraiat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe magistrala 300, între stațiile CF Bea și Moreni, județul Mureș, locomotiva unui tren marfar s-a defectat în linie curentă și a rămas imobilizată pe calea ferată.

Circulația feroviară a fost întreruptă total, întrucât pe celălalt sens se efectuează lucrări de reparații.

Două trenuri de călători sunt afectate, fiind oprite în stațiile CF Vânători, respectiv Sighișoara.

Se estimează reluarea circulației feroviare, în condiții normale, în 45 de minute

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Rusalii 2024: Lunea Sfântului Duh. Superstiții, tradiții și obiceiuri de Sărbătoarea Sfintei Treimi. Ce să nu faci în această zi

Publicat

rusalii 2024: lunea sfântului duh. superstiții, tradiții și obiceiuri de

Rusalii 2024: Lunea Sfântului Duh. În a doua zi de Rusalii, luni, creștinii ortodocși sărbătoresc Lunea Sfântului Duh. Este o sărbătoare prăznuită a doua zi după Duminica Pogorârii Sfântului Duh, adică în Lunea Rusaliilor. De către credinciși sărbătoarea Lunea Sfântului Duh mai este cunoscută și ca Sfânta Treime (Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh).

Citește mai departe

EVENIMENT

24 iunie: Sânzienele una dintre cele mai vechi tradiții din România. Obiceiuri, superstiții și mituri despre Noaptea de Sânziene

Publicat

24 iunie: sânzienele una dintre cele mai vechi tradiții din

24 iunie: Sânzienele una dintre cele mai vechi tradiții din România. Este o tradiție plină de obiceiuri și superstiții, care în timp a fost asimilată unei sărbători creștine. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 15 ore de la București la Cluj, cu trenul! Zeci de minute de întârziere, din cauza restricțiilor de caniculă

Publicat

tren gara bun 2.jpeg

Pasagerii trenului IR 1835 care a plecat din Gara de Nord din București duminică la ora 15.27 vor ajunge la Cluj-Napoca după aproape 16 ore. Călătoria durează în mod normal 14 ore, însă din cauza restricțiilor de viteză pe timp de caniculă, trenul înregistrează peste 100 de minute de întârziere.

Timpii de parcurgere a distanței feroviare dintre Capitală și Cluj a ajuns la valori fabuloase, în contextul în care CFR a redus viteza din cauza caniculei.

Cea mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

PSD câștigă alegerile la Poșaga în turul doi. În primul tur a fost la egalitate cu PNL. Aurelia Popa, noul primar al comunei

Publicat

psd câștigă alegerile la poșaga în turul doi. În primul

Aurelia Popa, candidatul PSD pentru primăria Poșaga a câștigat alegerile în turul doi. Turul doi de alegeri pentru funcția de primar a avut loc după ce prima dată cei doi candidați PSD și PNL au ieșit la egalitate de voturi.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe