Connect with us

EVENIMENT

Clienţii unui bar şi ai unei pizzerii din Vâlcea, găsiţi de jandarmi în interiorul localurilor, amendaţi cu 6.000 de lei

Publicat

Clienţii găsiţi de jandarmi în interiorul unui bar din oraşul Băbeni şi clienţii unei pizzerii din Râmnicu Vâlcea, găsiţi în interiorul localului, au fost amendaţi cu 6.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare de protecţie, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt transmis marţi.

Sursa citată precizează că jandarmii au descoperit luni seara că într-un bar din Băbeni se aflau clienţi după ce au auzit gălăgie din interiorul localului.

„În data de 7 decembrie a.c., în jurul orelor 19,30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe raza oraşului Băbeni a auzit gălăgie din interiorul unui bar, moment în care a intrat să vadă despre ce este vorba. În ciuda faptului ca angajata localului ştia că în această perioadă clienţii nu au voie să consume sucuri şi băuturi alcoolice în interiorul localului, aceasta a decis totuşi să îi lase. Mai mult de atât, majoritatea clienţilor nu purtau nici masca de protecţie. Astfel, în urma interceptărilor şi legitimărilor, 9 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 45 ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.500 lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare”, se arată într-un comunicat al IJJ Vâlcea.

Jandarmii au mai sancţionat, tot pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară, şi clienţii unei pizzerii din Râmnicu Vâlcea, precum şi pe patronul localului, în care sâmbătă seara au fost găsite mai multe persoane care se distrau.

„Sâmbătă seara, 6 decembrie a.c., în jurul orelor 22,30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu în zona Goranu din Râmnicu Vâlcea a observat că în anticamera unei pizzerii se aflau câteva persoane care se distrau. La vederea echipajului de jandarmerie, angajaţii au avertizat clienţii să iasă din încăpere prin uşa care dădea în curtea din spatele pizzeriei, dar spre ghinionul lor, aceştia au fost opriţi la timp şi nu au avut timp să părăsească localul. În urma interceptării şi legitimării, 3 persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 1.500 lei pentru nepurtarea măştii de protecţie, iar patronul pizzeriei cu amendă contravenţională în valoare de 2.000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor economici în intervalul orar 21,00-5,00”, mai precizează IJJ Vâlcea. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a dat în judecată Primăria. Va fi expropriată de un teren și nu este de acord cu despăgubirile primite

Publicat

o femeie din alba iulia a dat în judecată primăria.

O femeie a dat în judecată Primăria Alba Iulia și Consiliul Local. Acesta este proprietara unui teren pe care primăria vrea să îl exproprieze în interes public. Este vorba despre un teren din zona Alcala de Henares. 

Femeia în cauză nu este de acord cu prețul pentru despăgubiri, pe care primăria l-a stabilit pe metrul pătrat de teren expropriat: 10 lei. 

Drept urmare, aceasta a acționat în instanță Primăria și Consiliul Local. Un prim proces a avut loc, iar în data de 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

AMENZI de aproape 2,4 milioane de lei aplicate de Garda de Mediu în Cluj pe 2023

Publicat

1711603619 poluare e1709130692539.jpg

Pentru că poluarea olfactivă la Cluj a reapărut pe tapet zilele acestea, Cluj24 a solicitat Gărzii de Mediu o situație a sancțiunilor aplicate în anul trecut la nivelul județului și care au fost principalele fapte pentru care s-au aplicat acestea.

„În anul 2023 au fost efectuate 1.140 inspecții planificate și neplanificate la agenți economici și persoane fizice, aplicându-se 192 sancțiuni contravenționale (86 amenzi și 106 avertismente), în valoare totală…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Care sunt fructele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate. Antioxidanți, vitamine, nutrienți și imunitate

Publicat

care sunt fructele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate.

Care sunt fructele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate: Există multe fructe care sunt recunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate, iar selecția lor poate depinde și de preferințele individuale.

Iată câteva exemple de fructe cu multe beneficii pentru sănătate:

Portocalele: Bogate în vitamina C și alte antioxidante, portocalele sunt benefice pentru sistemul imunitar, sănătatea pielii și a ochilor și pot ajuta la reducerea riscului de boli cronice.

Merele: Sunt o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Schimbări la WhatsApp din 11 aprilie. Va fi modificată vârsta minimă pentru a utiliza aplicația în Regiunea Europeană

Publicat

schimbări la whatsapp din 11 aprilie. va fi modificată vârsta

Schimbări la WhatsApp din 11 aprilie: Vârsta minimă pentru a utiliza WhatsApp în Regiunea Europeană va fi modificată de la 16 la 13 ani. Schimbarea va intra în vigoare din data de 11 aprilie 2024. 

Totodată, vor fi actualizați termenii de utlizare și toți cei care folosesc aplicația vor trebui să îi accepte. Altfel, WhatsApp nu va mai funcționa.

Informațiile au apărut pe siteul aplicației, la secțiunea noutăți.

”Ne actualizăm Termenii de utilizare și Politicile de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe