Connect with us

EVENIMENT

Cluj-Napoca încheie astăzi prima conferință Eurocities din Europa de Est

Publicat

eurocities 2 1000x600.jpg

Astăzi este ultima zi a conferinței anuale Eurocities 2024, desfășurată pentru prima dată în Europa de Est, la Cluj-Napoca.

Sub sloganul „Green.Innovative.Resilient”, între 29 și 31 mai, conferința internațională Eurocities a reunit reprezentanți ai administrațiilor locale din întreaga Europă pentru a discuta soluții la probleme urbane precum schimbările climatice, mobilitatea și moștenirea culturală.


Evenimentul a oferit, de asemenea, ocazia de a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Movie Nights readuce magia filmelor în Iulius Parc. Începând de vineri, 5 iulie, ne revedem la film, în aer liber

Publicat

012.jpg

Devenit deja tradiție, Movie Nights, evenimentul care reunește cinefili de toate vârstele în Iulius Parc Cluj, reîncepe weekend-ul viitor și readuce serile de film în aer liber.

Întreaga vară, în fiecare zi de vineri, te așteptăm în Iulius Parc, unde vor rula cele mai apreciate pelicule din ultima perioadă.

Lumini, cameră, acțiune!

Movie Nights revine în Iulius Parc, de pe 5 iulie 2024, pentru cea de-a opta ediție, iar clujenii sunt așteptați la serile de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Sfinții Apostoli Petru și Pavel, uciși la Roma, din porunca împăratului Nero. Care a fost momentul convertirii lor

Publicat

video: sfinții apostoli petru și pavel, uciși la roma, din

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, uciși la Roma, din porunca împăratului Nero. Creștinii îi prăznuiesc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel în fiecare an, la data de 29 iunie. Motivul comemorării lor în aceeași zi îl constituie faptul că amândoi au fost omorâți la Roma, din porunca împăratului Nero. Sfântul Petru a fost răstignit cu capul în jos, conform dorinței sale, iar Sfântului Pavel s-a tăiat capul. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimentele lunii iulie 2024 în Alba: Ziua Rozelor, Cupa Airsoft, Târgul de Fete de pe Muntele Găina, Festival de folclor

Publicat

evenimentele lunii iulie 2024 în alba: ziua rozelor, cupa airsoft,

Evenimentele lunii iulie 2024 în Alba: luna lui Cuptor aduce mai multe evenimente interesante organizate la Alba Iulia sau în județ. Este prilej de momente plăcute în compania familiei sau prietenilor.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

RADARE de weekend în Alba: locații în care Poliția monitorizează traficul rutier. Recomandări pentru șoferi

Publicat

masina politia actiune rutiere.jpg

RADARE de weekend în ALBA. Poliția Rutieră monitorizează circulația în mai multe locații, în acest weekend. Vor fi amplasate aparate radar mai multe zone din județ.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe