Connect with us

EVENIMENT

Clujenii se plâng de calitatea PROASTĂ a lucrărilor de la Platinia. „Ne intră apa în case la o ploaie mai mare”

Publicat

platinia 2 e1694855810961.jpg

Abia s-au finalizat lucrările la drum și trotuare în zona Platinia, în Cluj, că au și început necazurile. Unii cetățeni se plâng că le intră apa în case la o ploaie mai mare din cauza trotuarelor prost executate.

„Mai sunt cetateni de aici care sunt afectati de lucrarile de cacao facute recent in centru? Eu am un apartament intr-o casa langa Platinia si in ultimele saptamani e a 4-a oara dupa ploile puternice cand imi intra apa direct in casa dupa „executia”…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Sâmbătă, 30 septembrie: Inaugurarea Sălii Polivalente „Alba Blaj”. Recomandări pentru accesul rutier și parcare

Publicat

video sâmbătă, 30 septembrie: inaugurarea sălii polivalente „alba blaj”. recomandări

A mai rămas o zi până la inaugurarea Sălii Polivalente din Blaj. Sâmbătă, 30 noiembrie, noua Sală Polivalentă „Alba Blaj” va găzdui Supercupa României la volei, un cuplaj voleibalistic de excepție, în cadrul căruia se vor întâlni cele mai bune echipe de volei masculin și feminin din România. Ziua se va încheia cu un superconcert Voltaj.

Pentru marea inaugurare a Sălii Polivalente „Alba Blaj” toate biletele au fost vândute încă din prima zi de comercializare, scrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A început ”Noaptea cercetătorilor” 2023 la Alba Iulia. Ateliere interactive, expoziție, jocuri, experimente. Program

Publicat

foto video: a început ”noaptea cercetătorilor” 2023 la alba iulia. ateliere

La Alba Iulia, pe strada Muzeului din Cetatea Alba Carolina, a început evenimentul ”Noaptea cercetătorilor”, în cadrul căruia aveți ocazia să descoperiți detalii interesante despre domenii de cercetare și știință.

Evenimentul se desfășoară în două locații diferite, zona Muzeului Național al Unirii și la Museikon pentru toți cei care își doresc să urmeze o carieră în cercetare sau sunt, pur și simplu, pasionați de știință.

Până la ora 22.00, vizitatorii sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fum la o grădiniță din Cluj-Napoca. 12 copii au fost EVACUAȚI. Au intervenit pompierii

Publicat

1695997787 pompieri incendiu bun bun.jpg

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit, vineri, la o grădiniță de pe strada 11 Octombrie, după ce s-a raportat fum la panoul electric al unității.

”Până la sosirea noastră, cadrele didactice au reacționat exemplar, evacuând în siguranță 12 copii. Niciunul dintre aceștia nu a necesitat îngrijiri medicale. Echipajele noastre au constatat faptul că au ars două fire de la respectivul panou electric. Din fericire, nu există alte pericole”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reînnoirea vizelor SUA fără interviu. Precizări din partea Ambasadei americane la București

Publicat

reînnoirea vizelor sua fără interviu. precizări din partea ambasadei americane

Secția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu cu scopul de a aproba un număr record de vize pentru cetățenii români eligibili în anul fiscal 2024, au anunțat reprezentanții Ambasadei SUA.

”Avem plăcerea de a reaminti solicitanților de viză despre avantajele programului de reînnoire a vizelor fără interviu, ca parte a planului nostru de îmbunătățire și simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe